Antena 3 CNN High Tech Asus anunţă netbook-ul Lamborghini Eee PC VX6 (FOTO)

Asus anunţă netbook-ul Lamborghini Eee PC VX6 (FOTO)

Asus anunţă netbook-ul Lamborghini Eee PC VX6 (FOTO)
21 Oct 2010   •   19:41

Asus a anunţat joi noul netbook VX6 construit în colaborare cu Lamborghini. VX6 este are grafică NVIDIA ION, procesor Intel Atom D525 dual-core, sunet Bang & Olufsen și standardul USB 3.0.

Noul VX6 a rezultat în urma cooperării companiei ASUS cu producătorul de mașini sport Automobili Lamborghini. Netbookul are ecran de 12 inch și performează la capitolul multimedia grație implementării celei de-a doua generații a soluției video NVIDIA ION. VX6 folosește totodată și tehnologia NVIDIA Optimus, capabilă să comute în timp real între grafica integrată și cea dedicată pentru a asigura performanțele video optime și o autonomie mai mare.

VX6 utilizează procesorul Intel Atom D525 cu două nuclee, redă imagini la rezoluția 1366 x 768 pixeli şi se poate conecta la televizoare HDTV cu diagonale mari prin intermediul ieșirii HDMI, oferind imagini 1080p.

Carcasa lui VX6 preia detalii din design-ul roadster-ului Lamborghini Murcielago LP640. Panourile exterioare sunt confecționate dintr-un metal durabil. VX6 a adoptat standardul USB 3.0 şi dispune în plus de conectivitate Wi-Fi 802.11n.

Odată cu lansarea VX6, ASUS a lansat și mouse-ul fără fir WX-LAMBORGHINI, care operează la rezoluția de 2500 dpi. Adaptorul USB inclus permite o rază de operare de până la 10 metri, fiind complet compatibil cu orice PC.



Utilizatorii netbook-urilor ASUS-LAMBORGHINI Eee PC VX6 beneficiază și de serviciul ASUS WebStorage. Ei vor putea folosi o capacitate de stocare de 500GB în mediul cloud.

×
Subiecte în articol: lamborghini netbook
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close