Antena 3 CNN High Tech După iPad Mini, Apple pregăteşte primul update pentru iOS 6

După iPad Mini, Apple pregăteşte primul update pentru iOS 6

După iPad Mini, Apple pregăteşte primul update pentru iOS 6
Sursa foto: Foto: macworld.com
de N.B.    |    23 Oct 2012   •   12:08

Lansarea iPad Mini va fi urmată de lansarea primului update sistemului de operare iOS 6, care va îndrepta o parte din problemele raportate de utilizatori care au folosit noul sistem de operare pentru dispozitive mobile de la Apple, relateaza ITProPortal.

Conform unor surse, Apple testează iOS 6.0.1, dar acesta este încă în stadiul iniţial, aşa că este foarte posibil ca evenimentul de marţi să fie dedicat în întregime noului iPad Mini, fără nicio menţiune despre sistemul de operare.

Când va fi lansat, sistemul de operare va rezolva problema liniilor orizontale care apar pe anumite dispozitive când se tastează, precum şi incidentele când blitz-ul camerei foto nu funcţionează.

Update-ul va repara şi câteva probleme de conectivitate şi alte erori raportate de utilizatori. Principala problemă a iOS 6, aplicaţia Apple Maps (care a înlocuit Google Maps), însă, nu a fost rezolvată încă, iar oficialii Apple au sugerat chiar orientarea către aplicaţii ale concurenţei până când compania va rezolva toate problemele ei.

×
Subiecte în articol: sistem de operare Apple
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close