Antena 3 CNN High Tech Hackerii Anonymous lovesc în Ministerul Austriac de Interne. Vezi ce a anunţat gruparea pe Twitter

Hackerii Anonymous lovesc în Ministerul Austriac de Interne. Vezi ce a anunţat gruparea pe Twitter

Hackerii Anonymous lovesc în Ministerul Austriac de Interne. Vezi ce a anunţat gruparea pe Twitter
Sursa foto: Foto: parasearcher.blogspot.com
27 Sep 2011   •   08:41

Filiala austriacă a grupului de hackeri Anonymous (AnonAustria) a publicat luni date referitoare la 25.000 de poliţişti austrieci, a confirmat Ministerul de Interne, informează AFP. Ministerul austriac s-a sesizat după un anunţ făcut de AnonAustria pe contul său de Twitter.
   
Grupul neagă că a piratat site-urile autorităţilor, precizând că informaţiile - nume, prenume, dată de naştere şi adresă - i-au fost "puse la dispoziţie".
   
Aceste date ar fi fost obţinute prin intermediul unei organizaţii apropiate poliţiei, a afirmat Ministerul de Interne, care conduce ancheta.
   
Prin această acţiune, AnonAustria intenţionează să protesteze faţă de legea privind stocarea datelor care urmează să intre în vigoare din 2012.

"Nimeni nu are nimic de ascuns, nu-i aşa?", a comentat AnonAustria pe Twitter.
   
Hackerii de la Anonymous au atacat în ultimele luni în Austria site-urile partidului de extremă-dreapta FPOe, al partidului social-democrat SPOe, precum şi organizaţia GIS, responsabilă cu colectarea redevenţei audiovizuale.


×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close