Antena 3 CNN High Tech Motorola Droid, desemnat cel mai bun gadget al anului de Time (FOTO)

Motorola Droid, desemnat cel mai bun gadget al anului de Time (FOTO)

Motorola Droid, desemnat cel mai bun gadget al anului de Time (FOTO)
10 Dec 2009   •   16:51

Motorola Droid, un telefon inteligent care utilizează platforma Google Android, a fost declarat de revista Time cel mai bun gadget al anului 2009, relatează Telegraph.co.uk. Potrivit Time, Droid reprezintă "primul competitor credibil" al Apple iPhone.

"Droid este o bestie solidă, un monstru metalic, fără finisajele şi sclipirile lui iPhone, însă nu duci lipsa acestora", se arată în introducerea scrisă de Time. "Touchscreen-ul lui Droid este incredibil de precis şi viu. Are o tastatură fizică, Qwerty, (nu extraordinară, dar suficient de bună), şi ce este cel mai important, rulează în cea mai bună bandă 3G a Verizon", potrivit articolului Time care a desemnat cele mai bune 10 gadget-uri.



Droid este cel mai nou device ce utilizează sistemul de operare Android care primeşte o astfel de recunoaştere. HTC Hero a fost numit gadgetul anului de către site-ul de specialitate T3, de revista Stuff şi de blogul Pocket Lint. Droid este primul device care rulează noul soft Android 2.0, care are în plus, printre altele, un sistem de navigaţie prin satelit îmbunătăţit.

Anul trecut, iPhone a primit aceeaşi distincţie, însă cel mai nou gadget Apple, 3GS, a fost desemnat al patrulea în topul revistei Time. Printre celelate gadget-uri din top se numără Nook, un ebook reader, Canon EOS 1D Mark IV, Dell Adamo XPS, camera Fuji FinePix Real 3D W1, ceasul Casio - G-Shock GW7900B-1, căştile Beats Solo şi televizoarele cu plasmă Panasonic, din gama G10.

Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close