Antena 3 CNN High Tech Windows Phone 7 pe iPhone. Vezi cum arată sistemul de operare pe telefonul tău inteligent

Windows Phone 7 pe iPhone. Vezi cum arată sistemul de operare pe telefonul tău inteligent

Windows Phone 7 pe iPhone. Vezi cum arată sistemul de operare pe telefonul tău inteligent
Sursa foto: Foto: Electricpig.co.uk
30 Noi 2011   •   16:40

Posesorii de iPhone, sau de alte telefoane de inteligente, care s-au săturat de sistemele de operare pe care le folosesc, pot încerca acum și Windows 7 pe terminalele lor. Mai mult, nu trebuie nici măcar să-l descarce și să-l instaleze pentru a vedea cum se comportă pe telefon. Și asta pentru că Microsoft a pus la dispoziția utilizatorilor de iPhone și alte smartphone-uri acest link demonstrativ, care poate fi introdus în browser-ul unui telefon, și prin intermediul căruia se poate vedea cum ar arăta sistemul de operare Windows 7 pe un iPhone sau pe alte telefoane inteligente, relatează Crave.cnet.uk.

Demonstrația permite celui ce o accesează să experimenteze interfața Windows Phone 7, începând de la coloratul ecran home, și terminând cu testarea unora dintre funcțiile oferite de acest sistem de operare. Utilizatorul poate chiar să efectueze un apel, să acceseze un calendar sau să privească fotografiile încărcate deja. Este și touch senzitive, prin urmare reproduce experiența Windows Phone direct pe un iPhone sau oricare alt terminal inteligent.

Pentru a testa Windows Phone pe iPhone sau alt smartphone trebuie doar accesat acest link. De asemenea, mai jos poate fi urmărit un clip video demonstrativ în acest sens.

Windows 7 pe iPhone 



×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close