Antena 3 CNN Horoscop 21 mai 2022, eveniment astrologic rar. Schimbări importante pentru Gemeni, plouă cu bani peste Lei

21 mai 2022, eveniment astrologic rar. Schimbări importante pentru Gemeni, plouă cu bani peste Lei

Soarele intră în zodia Gemeni pe 21 mai 2022, iar acest eveniment astrologic aduce multe beneficii zodiilor, în special celor de pământ.

21 mai 2022, eveniment astrologic rar. Schimbări importante pentru Gemeni, plouă cu bani peste Lei
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    18 Mai 2022   •   20:25

Berbecii vor să spulbere anumite mistere care nu le dau pace. Așa că analizează și studiază mai mult ca oricând. Taurii traveresează o perioadă de superficialitate, care însă le favorizează sentimente bune în legătură cu tot ceea ce îi interesează. Se bcuură de fiecare clipă și vâd numai partea plină a paharului.

Cu ajutorul partenerului de viață, Gemenii renunță la anumite obiceiuri nesănătoase și chiar văd o schimbare în bine în viața lor. Reînnoire și în cazul Racilor. Ei vor fi atrași de activitățile fizice. Plouă cu bani peste Leii în perioada următoare. Poate și pentru că se străduiesc destul de mult.

Balanțele pot fi sursa unor tensiuni la locul de muncă

Fecioarelor viitorul le poate rezerva multe surprize plăcute - pe alese. Au protecție divină, ceea ce nu e puțin lucru. Pe de altă arte, Balanțele au chef de harță la locul de muncă sau pur și simplu, fără să vrea, iescă discuții.

Pentru Scorpioni vine momentul schimbării pe care o așteaptă de mai multe luni. Săgetătorii își trăiesc viața la maximum și au parte de călătorii în locuri care îi fascinează sau pe care le doreau să le vadă de mai mult timp.

Capricornii revin la anumite plăceri pe care le-au abandonat din motive obiective. Vărsătorii își schimbă optica cu privire la cei care îi înconjoară și descoperă că dialogul poate fi folositor. Peștilor intrarea Soarelui în Gemeni le aduce unele turbulențe în relația cu partenerul de viață.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close