Antena 3 CNN Horoscop Ce animal spiritual ai în funcţie de zodie. Care este totemul care te ajută în călătoria ta spirituală

Ce animal spiritual ai în funcţie de zodie. Care este totemul care te ajută în călătoria ta spirituală

Animalul tău spiritual te poate ajuta să găsești sensul vieţii şi să descoperi calităţi pe care nu ştiai că le ai.

Ce animal spiritual ai în funcţie de zodie. Care este totemul care te ajută în călătoria ta spirituală
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Iul 2022   •   18:13

Animalul spiritual pentru cei aflaţi în zodia Berbec

Animalul spiritual este ghepardul. Sunteţi un spirit energic şi vă caracterizează viteza cu care faceţi toate lucrurile. În călătoria dumneavoastră spirituală, ghepardul vă va fi sursă de putere, iar lupta pentru supraviețuire nu a fost nicicând mai frumoasă.

Animalul spiritual pentru cei aflaţi în zodia Taur

Animalul spiritual este ursul. Acest mamifer simbolizează putere și stabilitate, ursul este un simbol pentru resursele pe care dorești să le obții, pentru siguranța financiară la care visezi. Ursul îţi va transmite putere, curaj, protecție, dar și răbdare.

Animalul spiritual pentru cei aflaţi în zodia Gemeni

Animalul spiritual este delfinul. Împarți cu delfinul inteligența, spontaneitatea, curiozitatea și felul jucăuș de a fi în viață. Delfinul este totemul spiritual care îți transmite prin energia sa faptul că te poți bucura de viață într-un mod cu totul și cu totul special.

Animalul spiritual pentru cei aflaţi în zodia Rac

Animalul spiritual este iepurele. Timid, dar şi extrem de inteligent și foarte creativ. Iepurii sunt animale complexe, iar tu ai o personalitate multiplă. Iepurele îţi aduce noroc, abundență , dar și multă spontaneitate. Totodată, energia animalului tău spiritual îți transmite în călătoria ta faptul că ești mult mai puternic decât crezi. 

Animalul spiritual pentru cei aflaţi în zodia Leu

Animalul spiritual este dragonul. Ai impact asupra celor din jur. Lupți mereu pentru ceea ce este cu adevărat important pentru tine şi cei din jur. Totemul tău îşi oferă putere, inteligență, cunoaștere și puțin haos. 

Animalul spiritual pentru cei aflaţi în zodia Fecioară

Animalul spiritual este vulpea. Vulpile sunt recunoscute pentru inteligenţa lor. Sunt creaturi extrem de inteligente care știu să se adapteze. Nativii din zodia Fecioară preiau aceste calități ale energiei animalului lor spiritual, reușind să facă față situațiilor dificile cu brio. Simbolismul vulpii ne trimite cu gândul la frumusețe, dar și la noroc. 

Animalul spiritual pentru cei aflaţi în zodia Balanță

Animalul spiritual este lebăda. Eleganță în gesturi și foarte multă naturalețe îți transmite animalul tău spiritual. Te va ajuta să găseşti echilibru atunci când ești pe ape tulburi. Lebăda îţi trimite vibrații de grație, frumusețe și loialitate. 

Animalul spiritual pentru cei aflaţi în zodia Scorpion

Animalul spiritual este pasărea Phoenix. Felul în care reușești să renaști, felul în care poți să te reconstruiești din bucăți, magnetismul și felul misterios în care te văd ceilalți fac ca animalul tău spiritual să fie pasărea Phoenix. Aceasta îți dă energia morții și a vieții, a renașterii și a lucrurilor care sunt dincolo de înțelesul nostru în viață. Energia acestei păsări este cheia lecțiilor tale. 

Animalul spiritual pentru cei aflaţi în zodia Săgetător

Animalul spiritual este pisica. Nativul din zodia Săgetător poate fi asociat cu energia pisicii. De cele mai multe ori, nu prea vrei să dai explicaţii nimănui. Tootdată, îţi place foarte mult să călătoreşti. Precum o pisică, refuzi să fii orice altceva decât ce simți tu că ești.

Animalul spiritual pentru cei aflaţi în zodia Capricorn

Animalul spiritual este bufnița. Ești răbdător și extrem de inteligent, iar animalul care vine să completeze energia ta în călătoria ta spirituală nu poate fi decât bufnița. Simbol al bogăției, al abundenței și al prosperității, animalul tău spiritual îți atrage atenția și asupra capacității tale extraordinare de cunoaștere.

Animalul spiritual pentru cei aflaţi în zodia Vărsător

 Animalul spiritual este tigrul. Ai forța revoluționară de care ai nevoie pentru a produce un impact în comunitate și în societate. Tigrul este animalul care vine și te susține cu energia sa. Simbolismul tigrului ne trimite nu doar la putere, ci și la extrem de mult curaj.

Animalul spiritual pentru cei aflaţi în zodia Pești

Animalul spiritual este căprioara. Ai extrem de multă empatie, ești bun și îți pasă de cei din jurul tău și îți dorești să fii înconjurat de cât mai mulți oameni ca tine, care au aceleași viziuni aceleași pasiuni. Energia căprioarei îți vorbește despre iubire necondiționată, dragoste pentru mediu, grijă pentru ceilalți.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close