Antena 3 CNN Horoscop Astrologul Cristina Demetrescu, despre semnele din Univers care prevesteau moartea reginei Angliei

Astrologul Cristina Demetrescu, despre semnele din Univers care prevesteau moartea reginei Angliei

Astrologul Cristina Demetrescu afirmă, într-o postare pe pagina sa de socializare, că există anumite semne care au prevestit moartea reginei Elisabeta a II-a, singurul suveran care a ajuns la 70 de ani de domnie.

Astrologul Cristina Demetrescu, despre semnele din Univers care prevesteau moartea reginei Angliei
de Gabriel Dano    |    08 Sep 2022   •   21:12

"Întotdeauna o Lună plină in Pești prevestește un sfârșit. Sfârșitul unui proces, al unui travaliu, al unor încercări întinse pe perioade lungi, al unei ere sau a unei misiuni aici pe Pământ. Oricum ar fi, Luna plină în ultima zodie a Zodiacului arată un întreg, un plin, o împlinire, o misiune dusă cu succes până la capăt, un cerc închis, un final cu succes.

Luna plină in Pești nu dă energie decât visătorilor, artiștilor, clarvăzătorilor, celor care se roagă, care meditează, care se relaxează, care primesc ajutor terapeutic sau celor care caută mântuirea ori iartă și iși dau la o parte pietre de pe suflet.

Luna plină in Pești slăbește, obosește, derutează, dispersează, rătăcește, îmbolnăvește, complică. Luna plină in Pești întristează, aduce lacrimi, disperare, suferință, iluzie, aiureală, nebunie, nostalgie.

Cu toate astea, ea nu reprezintă altceva decât un firesc capăt de drum, indiferent de sistemul de măsurare la care ne raportăm noi. În altă ordine de idei, dincolo de 10 septembrie nu este indicat sa tragem după noi codițe, ci să inchidem tot ce avem de închis, din ce ne stă in putință.

Dacă cineva stie că trebuia sa îndeplinească o misiune si a tărăgănat, travaliul ulterior devine și mai complicat", a scris Cristina Demetrescu, pe pagina sa de Facebook.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close