Antena 3 CNN Horoscop Care este cea mai mare slăbiciune a fiecărei zodii. Ce trebuie să știi despre tine

Care este cea mai mare slăbiciune a fiecărei zodii. Ce trebuie să știi despre tine

Care este cea mai mare slăbiciune a fiecărei zodii. Ce trebuie să știi despre tine
21 Feb 2018   •   20:26

Fie că vorbim de mâncarea de la fast-food, țigări sau dulciuri, fiecare persoană are un anumit viciu. Însă slăbiciunile care alimentează aceste vicii reprezintă adevărata problemă.

Iar dacă îți este greu să îți identifici propriile slăbiciuni, poți să apelezi cu încredere la sfatul astrologilor. iată care îți sunt punctele slabe, în funcție de zodia în care te-ai născut!

Berbec: Disputele verbale

În momentul în care cineva îți face un reproș, devii extrem de nervos și uneori chiar irațional. Trebuie să înveți să îți controlezi temperamentul și să fii mai diplomat.

Taur: Auto-indulgența

Îți este foarte greu să îți gestionezi sentimentele, în momentul în care îți sunt rănite. Ai tendința de a apela la auto-indulgență. Nu este nici o problemă dacă ai nevoie de o zi de relaxare, dar să nu ieși din casă o săptămână întreagă nu e în regulă.

Gemeni: Discuțiile aprinse

Nu toată lumea trebuie să audă despre ultimul articol controversat pe care l-ai citit! Știm că apreciezi discuțiile inteligente dar o să îți îndepărtezi toți prietenii dacă vei continua să provoci dezbateri aprinde despre orice subiect. Nimănui nu îi place un om care crede că le știe pe toate!

Detalii pe huff.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close