Antena 3 CNN Horoscop Care sunt cele mai fericite zodii ale anului

Care sunt cele mai fericite zodii ale anului

Care sunt cele mai fericite zodii ale anului
Sursa foto: Foto: pixabay.com
15 Mar 2018   •   10:30

Unii nativi ai semnelor zodiacale pot spune că își vor primi răsplata de fericire în acest an. 

Gemeni - Dacă la începutul anului aveai toate motivele să fii trist și să suferi de depresie, află că fericirea îți bate la ușă, așa că trebuie să îi deschizi. O persoană minunată va apărea în viața ta, exact ca o rază de soare, care te va lumina și îți va readuce zâmbetul pe buze. 

Leu - Deși fericirea este scumpă pentru tine, în prezent nu mai ții cont de bani când vine vorba de bucuria sufletului tău. Fie că mergi într-o binemeritată vacanță, fie că îți cumperi ceva frumos de îmbrăcat, doar pentru tine, acest lucru te binedispune și te mai scoate din rutină. 

Balanță - Pentru tine, fericirea se rezumă la dragoste, la acel sentiment sublim, după care tânjești de atâta timp. Anul acesta, vei avea toate motivele să zâmbești și să renaști, asta pentru că vei întâlni pe cineva care să îți schimbe complet viața. 

Săgetător - Despre tine, se poate spune că ai tras lozul câștigător, căci vei fi cea mai fericită zodie a anului. Practic, vei avea împliniri pe toate planurile, însă mulțumirile vor veni în mod progresiv, și nu toate în același timp, așa cum te-ai fi așteptat, potrivit clickpentrufemei.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close