Antena 3 CNN Horoscop Ce fac zodiile pe vreme ploioasă

Ce fac zodiile pe vreme ploioasă

Ce fac zodiile pe vreme ploioasă
Sursa foto: Foto: shakwmakw.com
27 Sep 2015   •   23:16
Pe vreme ploioasă, zodiile se manifestă diferit.

Berbecul este o făptură teribil de socială și ploaia nu-i priește deloc. Pentru că simte mereu nevoia de parteneri de discuție și aventuri, el va simți nevoia să își cheme prietenii la el  acasă. Dacă nimeni nu-i răspunde la telefon, berbecul începe să se uite pe fereastră și să aștepte vremea frumoasă.

Taurul se bucură de ploaie și se uită la seriale. Dacă a rămas singur în casă, înseamnă că asta și-a dorit, pentru că altfel s-ar găsi cineva să tragă de el să meargă undeva cu restul lumii. Uneori, taurii simt nevoia de o vreme mai mohorâtă pentru a se regăsi.

Și gemenii se bucură de ploaie, dar din alte motive. Puțin exhibiționiști de fel, gemenii abia așteaptă să înceapă ploaia și să-și invite partenerul/ partenera pe la ei pentru o seară romantică. Dacă sunt căsătoriți, ploaia este pretextul unei seri extraordinare în doi. Dacă se pricep la gătit, poate chiar vor surprinde familia gătind ceva bun.

Racii se bucură și ei de ploaie. Dacă sunt la muncă, vor fi total deconectați și se vor bucura de spectacolul tunetelor și al fulgerelor. Acasă, dacă stau cu colegi de apartament sau familia este mai puțin important. În general, atunci când sunt singuri acasă și vremea e urâtă, racii se bucură ca niște copii de ploaie.

Leii nu suportă să nu fie vreme frumoasă, să nu-și marcheze în vreun fel teritoriul, iar o ploaie mocănească înseamnă sfârșitul vieții pe Pământ. Pentru că nu rezistă mult timp deprimați, leii sunt cei care ies în oraș, fie și pe furtună.  Nu numai că ies, dar sună și zece prieteni, ca să se asigure de o seară reușită.
Citeşte continuarea pe Observator.tv.

×
Subiecte în articol: zodii Horoscop
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close