Antena 3 CNN Horoscop Cine domină în relaţie, în funcţie de horoscop. Zodiile care domină

Cine domină în relaţie, în funcţie de horoscop. Zodiile care domină

Cine domină în relaţie, în funcţie de horoscop. Zodiile care domină
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
04 Ian 2018   •   10:19

In functie de zodie, unele persoane tind sa domine mai mult in relatia de cuplu, in timp ce altele lasa cu usurinta de la ele si nu ezita sa accepte compromisuri din dragoste. Fie ca este vorba de orgoliu, fie ca este vorba de un caracter mult prea protector, citeste cine dicteaza reguli in relatia de cuplu.

Berbec

Categoric Berbecii nu se numara printre zodiile care pot fi dominate cu usurinta. Nativii sunt impulsivi si incapatanati, asa ca nu renunta cu usurinta la principiile lor, insa pot fi „imblanziti" daca au langa ei o persoana puternica si rabdatoare. Desi au un caracter vulcanic, ei nu obisnuiesc sa isi conduca persoana iubita, ci prefera sa existe libertate in relatia de cuplu. Asa cum nici lor nu le place sa le fie bagate pe gat anumite idei, nici ei nu fac acest lucru cu partenerul de cuplu.

Leu

Orgoliul este o trasatura de caracter care ii reprezinta din plin pe Lei. Ei nu suporta sa fie condusi in relatia de cuplu. Nu le place sa primeasca lectii de viata, sa fie implicati in scene de gelozia si nici sa fie dadaciti, cu atat mai mult daca trec printr-o perioada in care sunt irascibili. Insa nu vor ezita sa aplice aceste tratamente partenerului, mai ales daca se indoiesc de loialitatea lui, informeaza divahair.ro.

×
Subiecte în articol: zodie Horoscop relatii
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close