Antena 3 CNN Horoscop Compatibilitati in horoscop: perechi de zodii care se unesc pe viata

Compatibilitati in horoscop: perechi de zodii care se unesc pe viata

Compatibilitati in horoscop: perechi de zodii care se unesc pe viata
19 Mar 2018   •   19:20

Daca te-ai intrebat ce zodie trebuie sa fie sufletul tau pereche acum poti afla chiar acum. Potrivit astrologilor, sunt cateva perechi de zodii care se unesc pe viata, acei fericiti care, cu putin noroc, vor trai o dragoste ca in basme.

Compatibilitati in horoscop: Pestii si berbecii

Poate parea o asociere nefasta insa sensibilul si misteriosul peste reuseste sa domoleasca neobositul, energicul si nestatornicul berbec. Bunatatea nativului de apa trezeste nevoia de stabilitate, de un camin si chiar de casatorie in sufletul navalnicului berbec. Au mari sanse sa ramana impreuna pana la adanci batraneti si chiar daca, totusi, se despart, raman cu amintiri la care altii nici nu indraznesc sa viseze.

Compatibilitati in horoscop: Taurii si Scorpionii

Iata doua zodii care functioneaza perfect atat in cuplu cat si intr-o prietenie sau intr-un parteneriat de afaceri. Ambitiosi, corecti, hotarati si intuitivi, acesti nativi alcatuiesc o pereche imbatabila in fata careia ai face bine sa nu te pui. Iar daca formeaza un cuplu, partidele de amor dintre tauri si scorpioni vor fi intotdeauna incendiare.

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: zodii compatibilitate viaţa Horoscop
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close