Antena 3 CNN Horoscop Cum va fi anul 2018, în funcție de zodia în care te-ai născut

Cum va fi anul 2018, în funcție de zodia în care te-ai născut

Cum va fi anul 2018, în funcție de zodia în care te-ai născut
Sursa foto: Foto: pixabay.com
25 Noi 2017   •   14:14

Anul 2018 promite perioade îndelungate de armonie, de reechilibrare, de regăsire, de revenire pe făgașul obiectivelor personale și sociale.

Pentru Berbeci va fi un an al marilor ambiții profesionale, dacă ținem cont că Saturn tranzitează casa carierei Berbecului, împreună cu Pluton.

Pentru Tauri, temele principale ale anului 2018 sunt înnoirea personală, revizuirea convingerilor după care își conduc existența, eliberarea de trecut și de tipare nefuncționale, regăsirea autenticității.

Pentru cei mai mulți Gemeni, îndatoririle financiare și profesionale tind să țină capul de afiș în 2018.

În centrul atenției Racilor se află chestiunile legate de viața sentimentală, copii, creativitate, parteneriate, prietenie, precum și de revizuirea proiectelor de viitor.

Pentru Lei, anul 2018 se anunță aglomerat, plin de îndatoriri și obligații, dar eforturile le vor fi răsplătite cu vârf și îndesat în a doua jumătate a anului.

Anul 2018 ar putea aduce Fecioarelor schimbări spectaculoase în ceea ce priveste concepțiile și principiile de viață.

Pentru Balanțe va fi un prilej de reîntâlnire cu trecutul, o perioadă de explorare a rădăcinilor și de înțelegere a impactului pe care l-au avut anii copilăriei.

2018 este pentru Scorpioni un an cu potențial mare de progres și chiar de redresare profesională și financiară.

Jupiter, stăpânul Săgetătorului, petrece aproape tot anul 2018 în casa XII, o casă a izolării, a acțiunilor din spatele scenei, dar și a vindecării, a subconștientului, a comorilor nedescoperite în sine.

Capricornii vor conștientiza mai mult ca oricând că totul depinde de ei, că succesul și eșecul sunt consecința directă a ceea ce fac și desfac singuri.

Vărsătorii se pot confrunta cu o serie de dileme personale care îi împing spre un bilanț amănunțit.

Anul 2018 ar putea funcționa pentru Pești pe principiul ”schimbi locul, schimbi norocul”, dar într-o variantă modificată: ”schimbi mentalitățile, schimbi norocul”, scrie eastrolog.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close