Antena 3 CNN Horoscop ECHINOCTIU DE TOAMNA 2018. Zodiile care suferă puternic din cauza echinoctiului de toamnă. Vor avea zile de coșmar!

ECHINOCTIU DE TOAMNA 2018. Zodiile care suferă puternic din cauza echinoctiului de toamnă. Vor avea zile de coșmar!

ECHINOCTIU DE TOAMNA 2018. Zodiile care suferă puternic din cauza echinoctiului de toamnă. Vor avea zile de coșmar!
22 Sep 2018   •   17:13

ECHINOCTIU DE TOAMNA 2018. Aceste trei zodii sunt influentate puternic negativ de echinoctiul de toamna, care incepe pe 23 septembrie. Vor avea zile pline de confuzie. 

ECHINOCTIU DE TOAMNA 2018. TAUR  - Conform astrologiei, echinoctiul de toamna are loc in ziua in care Soarele intra in Balanta. Desi se anunta un anotimp echilibrat, pentru tine nu este deloc usor, pentru ca Balanta este semnul tau zodiacal opus. Nu te impaci de loc cu energia acestei luni. Este o provocare pentru tine sa treci cu bine peste aceste zile. Te vei simti ciudat si vei incerca sa te adaptezi. 

ECHINOCTIU DE TOAMNA 2018. GEMENI - Mercur, planeta care iti patroneaza zodia, va incepe o alianta stresanta cu Saturn, chiar in jurul datei echinoctiului de toamna. Vei avea cateva zile grele, te vei simti limitata si vei incepe sa crezi ca nu mai faci fata cerintelor care vin de la cei din jur. Ai impresia ca pierzi timpul fara sa faci nimic, insa nu stii cum sa incepi sa faci ceva concret. 

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: 2018 zodii noapte zi
Parteneri
Un vortex polar aduce fenomene meteo extreme în România
x close