Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 1 decembrie. Zodia care primește o șansă nesperată

Horoscop 1 decembrie. Zodia care primește o șansă nesperată

Horoscop 1 decembrie. Zodia care primește o șansă nesperată
Sursa foto: foto: Pixabay.com
01 Dec 2017   •   08:15

HOROSCOP 1 DECEMBRIE 2017 – BERBEC

Este una dintre acele zile cand riscul se regaseste in tot ceea ce intreprindeti. Uneori riscul este o afacere nobila! Este adevarat, astrele va avertizeaza ca riscul trebuie sa fie bine gandit, constientizat. Succesul va fi de partea celor care nu vor abuza de el si care este capabil sa se asigure. Intr-un cuvant, spera in noroc, dar nu te lasa pe tanjeala. Daca veti respecta aceasta regula, puteti miza pe castig!

HOROSCOP 1 DECEMBRIE  – TAUR

Detineti un urias potential! Datorita energiei dumneavoastra, a capacitatii de comunicare si a abilitatii deosebite, aveti sansa sa reusiti practic in orice domeniu. Esential este sa nu va agitati inutil si sa nu incercati sa faceti totul de unul singur. Secretul succesului dumneavoastra este foarte simplu: el se ascunde in stiinta de a aleger din zeci de proiecte pe cel mai de perspectiva si, fara a tine cont de ce spun unii si altii, de a-l duce la bun sfarsit.

HOROSCOP 1 DECEMBRIE  – GEMENI

Cei carora le place sa cocheteze cu aventura si riscul se pot bucura astazi, pentru ca este ziua lor! Fara indoiala, orice pas riscant  trebuie sa fie foarte bine calculat, dar nici o teoria nu tine cont de toti factorii, dar de actionat trebuie. Astrele pot risca acei care s-au decis deja sa fac a acest pas. Pentru restul, ziua de astazi se va caracteriza printr-o oarecare incertitudine.

HOROSCOP 1 DECEMBRIE  – RAC

Intervine un moment de cotitura in afaceri, la locul de munca. Foarte curand vi se vor deschide noi orizonturi, noi perspective. Dar schimbari in viata dumneavoastra se vor produce numai daca singur doriti si tindeti catre asa ceva, daca sunteti gata sa riscati, nu sa stati linistit pe canapea cu mainile incrucisate. Daca este asa, trebuie sa va ganditi la alt loc de munca sau alta casa. Nu va temeti sa experimentati, pentru ca timpul trece, iar viata nu sta pe loc!

HOROSCOP 1 DECEMBRIE  – LEU

Vi se deschide o posibilitate fericita, pe care o asteptati de multa vreme. Gratie ei veti reusi sa va indepliniti unele planuri. Dar astrele va atrag atentia ca sansa fericita nu il va trage de maneca. Trebuie sa fiti foarte atent la tot ce se intampla in jurul dumneavoastra, la tot ce se vorbeste, pentru ca altfel veti trece pe langa succes fara sa observati macar.

HOROSCOP 1 DECEMBRIE  – FECIOARA

Este foarte posibil ca astazi, la un moment dat, sa fiti nevoit sa faceti ceva ce nu va este la indemana. Poate o activitate noua sau va trebui sa va rescrieti planurile pentru astazi din cauza unor evenimente imprevizibile. Intr-un fel sau altul, va trebui sa rezolvati probleme care nu tin de competenta dumneavoastra si sa improvizati din mers. Acest lucru va aduce diversitate in viata dumneavoastra si va fi distractiv!

Continuarea, pe Jurnalul.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close