Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 10 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii tânjesc după afecțiune, Vărsătorii pierd bani

Horoscop 10 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii tânjesc după afecțiune, Vărsătorii pierd bani

Horoscop 10 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Este o zi specială, care ne îndeamnă să acordăm mai multă importanță sufletului și, pe de altă parte, să fim sinceri cu noi și să acceptăm că dacă lucrurile nu au ieșit bine este pentru că noi ne-am făcut iluzii.

Horoscop 10 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii tânjesc după afecțiune, Vărsătorii pierd bani
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    10 Dec 2021   •   09:31

Horoscop 10 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii au mici dezamăgiri astăzi. Ar fi bine să vorbească despre ele cu o persoană care chiar poate da un sfat.

Horoscop 10 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, nemulțumirile sunt legate de prieteni sau de speranțe pe care și le-au făcut, mult mai mari decât sunt de fapt lucrurile în realitate, nu neapărat rele, dar nu la scara pe care o așteptau.

Horoscop 10 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, este posibil să aibă niște nemulțumiri, mai ales dacă cineva nu le respectă drepturile, fie în familie, fie la locul de muncă sau în raportul cu niște instituții importante.

Horoscop 10 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, nemulțumiri privind opiniile cuiva. Pot fi chiar dispute mari legate de principiile de viață, de filozofiile de viață, niște reguli care acoperă experiențe diverse și nu prea o scot la capăt. Fiecare rămâne cu opinia sa.

Horoscop 10 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, este foarte posibil ca ei să se dezamăgească în legătură cu o persoană care fie nu le-a urmat sfatul, fie nu a făcut lucruri corecte și sunt chemați să vină să corecteze ei.

Horoscop 10 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, vorbim de o zi care poate aduce trac, emoții sau jenă. Nu sunt mulțumite de felul în care apar, se prezintă la o întâlnire sau de imaginea lor. Au unul din acele momente în care pur și simplu li s-au înecat corăbiile.

Horoscop 10 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, muncă multă și au sentimentul că este fără rost, mai ales dacă muncesc în locul altuia care ar fi putut să își facă treaba, dar nu și-o face. Atenție la sănătate.

Horoscop 10 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua aduce tânjiri sentimentale sau vor lucruri care le sunt pe plac dar nu le pot obține, fie că e vorba de un obiect pe care îl vor, fie de emoții și sentimente. 

Horoscop 10 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, atenție la sănătate, indispoziții de tot felul, oboseală acumulată, ar trebui să stea și să își încarce bateriile.

Horoscop 10 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Capricornii au discuții obositoare și nu sunt pe aceeași lungime de undă cu o persoană care poate le este dragă, nici nu știu cum să o abordeze, iar drumurile sunt și ele plictisitoare sau sâcâitoare.

Horoscop 10 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, bani cheltuiți și nu chiar cu folos, mai ales dacă li se cer niște bani pe care dacă îi dau sunt ca și pierduți. 

Horoscop 10 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, este foarte posibil să aibă unul din acele momente în care nu sunt mulțumiți de ei. Mai ales dacă au o sarcină importantă de rezolvat, au sentimentul că sigur ratează. Poate un pic de sprijin de la cineva le-ar prinde bine. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close