Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 11 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au o întâlnire specială, Scorpionii au nevoie de tandrețe

Horoscop 11 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au o întâlnire specială, Scorpionii au nevoie de tandrețe

Horoscop 11 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. O zi care ne cere să ne ocupăm de sănătatea noastră. După amiază este rost de ceva distracție mai animată.

Horoscop 11 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au o întâlnire specială, Scorpionii au nevoie de tandrețe
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    11 Dec 2021   •   09:04

Horoscop 11 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii au chef de călătorii și bine ar fi să iasă puțin din mediul obișnuit. Sunt foarte în vervă spre seară.

Horoscop 11 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, întâlniri și călătorii foarte speciale, cu discuții despre suflet sau despre viitorul îndepărtat. Au chef de vorbe de taină toată ziua.

Horoscop 11 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, responsabilități, se ocupă cu drag de ele, mai ales dacă simt că sunt de ajutor și salvează pe cineva sau salvează o situație. Cu prietenii după-amiază.

Horoscop 11 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Racii sunt și ei pe picior de plecare. Pot face călătorii sau discută cu persoane cu care nu au mai discutat de mult, le sunt dragi și sea află la distanță mare. Sunt cu tot sufletul către aceste persoane cu sfaturi bune.

Horoscop 11 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua aduce tandrețe și duioșie, poate chiar găsesc un umăr pe care să plângă, pentru că au nevoie să fie puțin căutați în coamă.

Horoscop 11 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, ziua este marcată de niște întâlniri care aduc discuții foarte speciale, subtilitate sufletească. Poate rememorează, sunt nostalgice un pic, dar le face bine să discute despre lucruri dragi sufletului.

Horoscop 11 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanțele muncesc și fac multe fapte bune astăzi. Sunt ele contorizate acolo undeva sau de către cineva, dar au timp pentru a se îngriji pentru frumusețe și sănătate.

Horoscop 11 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Scorpionii au nevoie de tandrețe, de duioșie și chiar de mângâiere, deci de gesturi concrete de iubire pe care le primesc minunat astăzi. 

Horoscop 11 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, casa și familia sunt în centrul atenției lor în mare parte din zi. Abia spre supă-amiază parcă le vine inima la loc, după ce au primit toată atenția familiei sau s-au odihnit. Pot fi foarte în vervă, dar spre seară.

Horoscop 11 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, drumuri în prima parte a zilei, poate aprovizionare, pot face servicii și pentru alții. Vorbesc cu destul de multă lume sau despre alții vorbesc, însă pe seară e animație în familie și chiar distracție.

Horoscop 11 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, preocupați de bani, de eficiență, au de cheltuit, dar vor să fie cu folos. Își iau și obiecte frumoase, însă nu fac excese și asta e foarte bine. Vizite sau conversații consistente, cu înțelesuri, cu concluzii, după-amiază și spre seară.

Horoscop 11 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, ziua aduce mulțumire sufletească sau înțelegere sufletească a unei situații și în sfârșit se calmează, pentru că știu exact ce au de făcut. Spre seară sunt foarte moblizați în legătură cu ce vor face chiar și în următoarele zile. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close