Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 11 mai. Berbecii au drumuri multe de făcut. Gemenii comunică prost

Horoscop 11 mai. Berbecii au drumuri multe de făcut. Gemenii comunică prost

Horoscop 11 mai. Berbecii au drumuri multe de făcut. Gemenii comunică prost
10 Mai 2018   •   17:01

Horoscop 11 mai Berbec

S-ar putea să aveți de făcut mai multe drumuri scurte și să fiți nevoit să faceți cheltuieli neprevăzute. Dacă nu va ajung banii, puteți să apelați la prieteni. Eastrolog.ro va sugerează să nu va ocupați astăzi de afaceri, pentru că există riscul să întâmpinați dificultăți neașteptate.  
 S-ar putea să aflați despre problemele de sănătate ale unei persoane cunoscute. 

Horoscop 11 mai Taur

 Este posibil să fiți invitat de prieteni să petreceți după-amiază împreună. Relațiile cu persoană iubită ar putea să se tensioneze în a două parte a zilei, când aveți idei diferite în legătură cu o schimbare de program. Aveți tendința de a reacționa impulsiv. Va sfătuim să fiți mai înțelegător.

Horoscop 11 mai Gemeni

 Se pare că aveți dificultăți de comunicare, ceea ce va poate afecta relațiile sentimentale și contactele sociale. S-ar putea să va simțiți obosit și să nu aveți chef să va întâlniți cu prietenii. Nu este exclus să refuzați chiar să ieșiți împreună cu persoană iubită. Va sfătuim să nu refuzați dialogul cu cei din jur, pentru a nu fi înțeles greșit.

Horoscop 11 mai Rac 

 Se pare că faceți pregătiri pentru un concediu sau o călătorie în interes personal. Va recomandăm să țineți cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie. Spre seară este posibil să fiți invitat la o întrunire. Dacă acceptați invitația, va sfătuim să nu neglijați odihnă. Verificați-va cu atenție bagajele și actele! 

Mai multe, pe A1.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close