Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 11 mai. O zodie obține tot ce vrea în cea de-a doua parte a zilei

Horoscop 11 mai. O zodie obține tot ce vrea în cea de-a doua parte a zilei

Horoscop 11 mai. O zodie obține tot ce vrea în cea de-a doua parte a zilei
10 Mai 2018   •   16:29

Luna in Berbec trezeste “batalia” din fiecare. Manifestarea ei este intotdeauna riscanta, dar ea determina schimbarea si de multe ori este pentru mai bine.

Exista o urgenta cu aceasta Luna in Berbec care te poate impinge la acte impulsive, ca si cum este acum ori niciodata. Berbecul este o energie invincibila care are credinta inocenta ca orice este posibil.

Asadar, fii atent ce iti propui de pe acum pentru weekend si cu ce energie abordezi oamenii, situatiile, actiunile.

Berbec

Nu este intotdeauna usor sa castigi admiratia pe care o astepti de la partener. Dar in acest domeniu, astazi lucrurile par a sta foarte bine. Vei avea multe idei care iti vor activa cele mai bune calitati, dar nu exagera. Eforturile tale de seductie fizica sau intelectuala sunt cele mai eficiente cand sunt subtile.

Taur

Nimanui nu ii displace covorul rosu si birocratia mai mult ca tie. Dar profita de atmosfera de astazi. Daca ai aplicatii de trimis sau formulare sau formalitati de completat, vei vedea ca acum procesul este mai usor decat de regula. Canale de comunicare de obicei inchise acum se dechis iar mecanismele administrative vor fi bine unse in loc sa scartaie. Fa-ti treburile administrative ca sa scapi de ele si sa nu te mai gandesti o vreme la ele.

sursa: sfatulzilei.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close