Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 11 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele îşi încarcă sufletul cu lucruri frumoase şi educative, iar Capricornii sunt discreţi

Horoscop 11 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele îşi încarcă sufletul cu lucruri frumoase şi educative, iar Capricornii sunt discreţi

Horoscop 11 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Chef de tot felul de plăceri şi de călătorii. Unii mai norocoşi chiar vor ieşi din casă. O zi bună pentru toată lumea, fie că stăm pe acasă, sau călătorim. Important e lângă cine suntem şi ce discutăm, dar mai ales, cum ne putem deschide sufletul.

Horoscop 11 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu.  Fecioarele îşi încarcă sufletul cu lucruri frumoase şi educative, iar Capricornii sunt discreţi
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    11 Sep 2021   •   09:00

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie.

Horoscop 11 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Chiar este posibil, mai ales după-amiază, să călătorească,  însă numai cu persoane cu care se simt foarte bine.

Horoscop 11 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Foarte bună zi, dar depinde de partener. O companie plăcută face ziua foarte frumoasă, deci alegeţi-vă cu grijă oamenii lângă care staţi.

Horoscop 11 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Îi pun pe alţii la muncă, pentru că stau bine la capitolul sănătate, deci cel mai bine ar fi să meargă undeva, unde cineva se ocupă de ei, un masaj, sau ceva tratamente ar fi minunat.

Horoscop 11 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Activităţi de hobby, de plăcere, recreative, foarte frumoase şi poate nu pe lângă casă, mai departe, dar foarte agreabile.

Horoscop 11 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

În casă, sau mai aproape de familie. Poate în felul acesta găsesc pe cineva care să le facă tot felul de servicii, pentru că ei sunt pe miniul efort şi rezistenţă.

Horoscop 11 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Vizite foarte plăcute cu multe discuţii, multe vorbe, dar deconectante şi poate chiar au o zi culturală. Îşi încarcă sufletul cu lucruri frumoase şi educative.

Horoscop 11 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Ziua poate aduce tot felul de operaţiuni pentru sănătatea lor. Au mare grijă la alimentaţie şi poate chiar se informează în legătură cu nişte schimbări pe care  să le facă în stilul lor de viaţă.

Horoscop 11 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Ziua poate aduce o cheltuială de plăcere, mai ales după-amiază, nu este rău. Investesc în ceva. Poate să fie şi într-un aparat, dar care este foarte bun pentru sănătatea lor. 

Horoscop 11 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Ziua este marcată de multă emoţie şi sensibilitate. Unii poate chiar găsesc prilejul şi au şi cui să se plângă, dar îşi descarcă sufletul şi în felul acesta se reechilibrează.

Horoscop 11 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Sunt discreţi. Poate că petrec timpul fără să ia contact prea mult cu cei din jur, sau călătoresc în nişte locuri mai speciale. Important este însă să îşi reechilibreze sufletul.

Horoscop 11 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Sunt cu prietenii, mai ales după-amiază. Destul de veseli şi au chef să se deconecteze, să nu se mai gândească la lucrurile complicate din viaţa lor. Se pot reîntâlni cu o persoană pe care nu au mai văzut-o demult, însă această întâlnire le răspunde la nişte întrebări.

Horoscop 11 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Mai ales după-amiaza a o perioadă foarte bună în care îşi asumă putere, responsabilitate. E posibil să fie o discuţie sau întâlnire cu cineva care le dă un văl de pe ochi, le atrage atenţia că viaţa lor e într-un anumit fel acum şi că trebuie să speculeze lucrurile bune care se află, pentru că îşi iau putere din această discuţie. 

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close