Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 12 APRILIE. Se întrezăresc bani pentru nativii unei zodii!

HOROSCOP 12 APRILIE. Se întrezăresc bani pentru nativii unei zodii!

HOROSCOP 12 APRILIE. Se întrezăresc bani pentru nativii unei zodii!
12 Apr 2019   •   00:06

Horoscop 12 aprilie. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de vineri.

Horoscop 12 aprilie Berbec

Astăzi veselia şi cheful de aventuri sunt atributele tale de bază. Ai putea să te îndrăgosteşti la prima vedere, sau să petreci alături de prieteni. Fii totuși prudent şi ţine cont şi de opiniile celorlalţi.

Horoscop 12 aprilie Taur

Sunt momente excelente pentru amenajarea casei, grădinii şi pentru reuniuni de familie. Vei primi susţinerea celor dragi, chiar şi după lungi discuţii. În a două parte a zilei, încercă să te relaxezi.

Horoscop 12 aprilie Gemeni

Unii apropiaţi îţi vor cere sfaturi şi soluţii pentru problemele lor. Fii reţinut şi discută doar strictul necesar. S-ar putea să fii nevoit să călătoreşti pentru a rezolva diverse chestiuni profesionale.

Horoscop 12 aprilie Rac

Ai încredere şi răbdare că toate se vor aranja minunat pentru ţine. E foarte posibil să ți se deschidă noi orizonturi de câştig financiar, fie de la actualul loc de muncă, fie dintr-o colaborare surpriză.

Horoscop12 aprilie Leu

Este o zi în care îţi vei reaminti de faptul că viaţă chiar este frumoasă şi merită să te bucuri din plin de orice experienţă. Sunt momente excelente pentru a visa cu ochii deschişi la tot felul de lucruri.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close