Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 12 decembrie 2022. Taurii primesc de la Univers tot ce vor, Peştii rămân zen şi în mijlocul haosului

Horoscop 12 decembrie 2022. Taurii primesc de la Univers tot ce vor, Peştii rămân zen şi în mijlocul haosului

Horoscop 12 decembrie 2022. Taurii primesc de la Univers tot ceea ce ei vor, Săgetătorii își găsesc sufletul-pereche, iar Peştii rămân zen şi în mijlocul haosului.

Horoscop 12 decembrie 2022. Taurii primesc de la Univers tot ce vor, Peştii rămân zen şi în mijlocul haosului
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    11 Dec 2022   •   15:36

Horoscop 12 decembrie 2022 pentru Berbec

Berbecii se îndrăgostesc pasional în această perioadă, pare că totul pluteşte în jurul lor, nu mai sunt nervoşi şi nici supăraţi. 

Horoscop 12 decembrie 2022 pentru Taur

Citeşte şiHoroscop decembrie 2022, cu Mariana Cojocaru. Capricornii au noroc cu carul, Săgetătorii fac schimbări bruşte de macaz

Nativilor din zodia Taurului li se împlinesc dorințele. Totul e să cereți universului ce aveți nevoie, să ştiţi cum să faceţi asta, să comunicaţi şi nicidecum să staţi pasivi şi să vă plângeţi că sunteţi nevăzuţi. 

Horoscop 12 decembrie 2022 pentru Gemeni

Gemenii primesc un mesaj misterios. E greu la început să-l înţeleagă, să-l decodifice, dar totul se poate transforma în final într-o surpriză pentru nativii acestei zodii.

Horoscop 12 decembrie 2022 pentru Rac

Noi începuturi pentru cei din zodia Racului. E ceva ce şi-au dorit demult timp, voiai să o ia de la capăt, chiar dacă ştiu că nu le va fi atât de uşor, dar iată că Moşul ajunge mai devreme la ei de acest Crăciun.

Horoscop 12 decembrie 2022 pentru Leu

Leii au parte de discuţii aprinse. Au ales să pună punctul pe i, să se exprime, să nu mai ţină în ei tot ceea ce nu le convine. Acest gest al lor poate provoca iritare pentru cei din jur, astfel că  pot apărea discuţii aprinse pe care nu şi le doresc.

Horoscop 12 decembrie 2022 pentru Fecioară

Nativii din zodia Fecioarei trăiesc ceva magic în aceste. Pare că pentru ele a sosit deja momentul Crăciunului, dar un motiv în plus de veselie nu strică niciodată. Totul merge bine şi în familie şi este posibil să primiţi nişte vizite.

Horoscop 12 decembrie 2022 pentru Balanţă

Se anunță prosperitate pentru cei din zodia Balanţei. Belşug, dar şi noroc, sănătate, veselie şi voie bună. 

Horoscop 12 decembrie 2022 pentru Scorpion

Scorpionii primesc vești bune. Poate fi vorba de o promovare la locul de muncă, acum pe final de an, pentru rezultatele bune obţinute sau un alt fel de veste: familia se poate mări.

Horoscop 12 decembrie 2022 pentru Săgetător

Săgetătorii își găsesc sufletul-pereche. Pe final de an, nativii acestei zodii se bucură şi ei, pentru că au de ce. Au aşteptat mult, au sperat şi iată că persoana potrivită pentru ei a apărut în final.

Horoscop 12 decembrie 2022 pentru Capricorn

Capricornii vor rămâne cu buzunarele goale. Nu e vorba neapărat de cumpărăturile sau pregătirile pentru Crăciun ori de cadouri, ci de faptul că au nişte cheltuieli în plus, care nu erau în plan, şi, de asemenea, trebuie să mai achite şi nişte datorii.

Horoscop 12 decembrie 2022 pentru Vărsător

Vărsătorii se gândesc la vacanță. Vara a trecut demult, concediul de asemenea, dar nativii acestei zodii vor vacanţă, relaxare, odihnă. Dacă timpul şi bugetul le permite, pot profita de zilele libere care vin odată cu sărbătorile de iarnă şi pot merge să se relaxeze la munte.

Horoscop 12 decembrie 2022 pentru Peşti

Peştii sunt, de data aceasta, cea mai zen zodie din horoscop. Ei ştiu cum să își păstrează calmul chiar și în mijlocul haosului și nu se pierd cu firea indiferent de situație.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close