Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 12 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Gemenii se îndrăgostesc la serviciu, Racii fac progrese uimitoare

Horoscop 12 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Gemenii se îndrăgostesc la serviciu, Racii fac progrese uimitoare

Horoscop 12 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Astăzi în aer plutește confuzia și este dificil să ne pronunțăm cât este adevăr și cât este fantezie. 

Horoscop 12 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Gemenii se îndrăgostesc la serviciu, Racii fac progrese uimitoare
Sursa foto: Gettyimages | pixelparticle - Bianca Nutu Facebook
de Georgiana Adam    |    12 Dec 2023   •   09:11

Privind partea plină a paharului, avem însă sentimentul plăcut că oricâte obstacole ne ies în cale, până la urmă nu există altă variantă decât să fie bine.

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Berbec 

În curând ai putea avea vești bune despre examene, o călătorie sau rezolvi ceva cu pașaportul sau o viză. O să ai motive de bucurie și pe plan financiar și asta pentru că situația ta se va îmbunătăți considerabil. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Taur 

Citeşte şiHoroscop decembrie 2023, cu Mariana Cojocaru. Racii vor avea o lună excepţională, iar Mercur retrograd le dă planurile peste cap Capricornilor

S-ar putea să acorzi mai multă atenție cheltuielilor care nu își au rostul. Sunt și Tauri care iau în calcul un împrumut sau un credit. Momentan, însă, negocierile cu un partener romantic sau de business sunt destul de dificile. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Gemeni 

În cazul în care te-ai îndrăgostit de cineva cu care lucrezi, gândește-te de două ori cum ți-ar putea influența pe viitor cariera și dacă merită riscul. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Rac 

Racii se bucură de progrese uimitoare pe plan profesional, chiar dacă atmosfera de la locul de muncă nu este tocmai roz. În următoarele două-trei luni ai putea încasa și un bonus sau o mărime de salariu. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Leu 

În viața Leilor apar din ce în ce mai mulți admiratori, așa că dacă ești singur, este momentul ideal să nu te ascunzi în casă. Totuși, astăzi, în preajma lunii noi, rămâi cu picioarele pe pământ și asta pentru că ai putea idealiza un posibil partener și apoi să fii dezamăgit. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Fecioară

Fecioarele au în sfârșit parte de o atmosferă mai romantică acasă. Atenție însă la țevi sparte, inundații, probleme cu apa sau poate că se va strica mașina de spălat. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Balanță 

Ești pur și simplu o fabrică de idei, plus că nu e nevoie decât să spui câteva cuvinte ca să stârnești interesul cuiva. Se ivesc și ocazii de flirt, iar în cuplu vă puteți reconecta. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Scorpion

Cei mai mulți nativi sunt mai motivați ca niciodată să facă bani și totodată să reia controlul asupra situației lor financiare. Au un plan să achite datorii și să elimine risipa. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Săgetător 

Ai putea fi un pic naiv în privința veniturilor comune sau să omiți clauzele unei bănci. Dacă te-ai simțit însă blocat sau te-ai învârtit în cerc, acum ai o portiță de ieșire.

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Capricorn 

Ai cea mai bună perioadă din 2023 să îți închei socotelile cu trecutul. Profită pentru a-ți încărca bateriile și a-ți pune ordine în gânduri. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Vărsător 

Achiți ceva, ca imediat, apoi, să fie nevoie să faci din nou o cheltuială. Banii zboară mai ales pe activități sociale, cum ar fi concerte sau conferințe, sau pur și simplu sunt cheltuiți de dragul prietenilor. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Pești 

Ţi-ar prinde bine să fii mai sceptic în privința ofertelor de muncă, care sună prea bine ca să fie adevărate. Peștilor le poți scăpa mici detalii, dar care fac o mare diferență, a spus astrologul Bianca Nuțu, potrivit a1.ro.

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close