Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 12 decembrie. Taurii au parte de schimbări în relația de cuplu. Racii trebuie să aibă grijă la cuvinte

HOROSCOP 12 decembrie. Taurii au parte de schimbări în relația de cuplu. Racii trebuie să aibă grijă la cuvinte

HOROSCOP 12 decembrie. Iată ce spun astrele pentru ziua de joi:

HOROSCOP 12 decembrie. Taurii au parte de schimbări în relația de cuplu. Racii trebuie să aibă grijă la cuvinte
11 Dec 2019   •   15:29

HOROSCOP Berbec,  12 decembrie

Ai multă energie azi, așa că toate responsabilitățile pe care le ai nu reprezintă o problemă. Pe de altă parte, concentrarea nu prea ține cu tine când vine vorba de interacțiunile pe care le ai cu persoanele de la locul de muncă.

HOROSCOP Taur, 12 decembrie

Apar unele schimbări când vine vorba de relația de cuplu, schimbări cu care nu te simți tocmai confortabil, însă o să reușești să te obișnuiești cu această nouă realitate. Pe de altă parte, este indicat să discuți cu partenerul de cuplu despre lucrurile care te deranjează.

HOROSCOP Gemeni, 12 decembrie

Cunoști o persoană nouă cu care ești pe aceeași lungime de undă. Chiar dacă nu este vorba de o relație sentimentală, această persoană devine un prieten bun. În plus, discuțiile pe care le aveți despre viitor îți schimbă perspectiva asupra lucrurilor.

HOROSCOP Rac, 12 decembrie

Vrei să te faci auzit, însă opiniile pe care le ai sunt puțin cam dure când vine vorba de modul în care te raportezi la cei din jur. Este important să-ți cântărești cuvintele înainte să le arunci în stânga și în dreapta.

HOROSCOP Leu, 12 decembrie

Vrei să te distrezi cât mai mult, așa că reușești să aduci energie pozitivă în rândul tuturor cu care interacționezi. În ciuda faptului că mare parte din zi o petreci la locul de muncă, reușești să te bucuri de fiecare moment al zilei.

HOROSCOP Fecioară, 12 decembrie

Ai multe idei și resurse și ai tendința să le arunci în stânga și în dreapta. Încearcă să fii mai atent cu oamenii cărora le vorbești despre planurile tale de viitor, dacă nu vrei să te trezești cu o surpriză neplăcută.

HOROSCOP Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close