Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 12 octombrie. Zi plină de evenimente neaşteptate

Horoscop 12 octombrie. Zi plină de evenimente neaşteptate

Horoscop 12 octombrie. Zi plină de evenimente neaşteptate
12 Oct 2015   •   08:50
Zi de luni plina de evenimente care mai de care mai neasteptate pentru nativii din a doua jumatate a horoscopului. Cei din prima jumatate se confrunta cu schimbari pe plan sentimental si financiar.  BERBEC – horoscopul zilei de luni, 12 octombrie

Nedumerire maxima in randul colegilor Berbecului. Nativul acestei zodii se comporta de parca ar fi la o competitie in care stie exact scorul si se lupta pentru victorie, desi nu este niciun concurs in desfasurare. Natura competitiva a Berbecului devine deranjanta, iar aroganta sa o sa ridice numeroase sprancene mai cu seama in randul superiorilor. Berbecii tind sa uite cat de lunga le este plapuma si incearca sa se intinda mai mult decat e cazul. In cazul lor este recomandata o analiza obiectiva a situatiei lor de fapt, pentru ca risca sa se pericliteze profesional pe viitorul apropiat.

TAUR – horoscopul zilei de luni, 12 octombrie

Taurii sunt confuzi  astazi in ceea ce priveste locul lor in lume. Nu se regasec la locul de munca si cauta acele placeri ale vietii care ii bucura cu adevarat. Le descopera in familie sau in relatia de cuplu si se concentreaza pe ele, fapt care ii ajuta sa-si redobandeasca siguranta. Insa neglijarea obligatiilor de munca ar putea sa-i faca sa piarda teren pe plan profesional.

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 12 octombrie

Un prieten apropiat ar putea supara nativul din Gemeni. Colegul sau prietenul o sa manifeste o atitudine prea critica, prea incisiva si-l va face pe Geaman sa puna la indoiala loialitatea acestuia. Tensiuni crescute apar astfel pe plan social. Desi incearca sa discute problema cu persoana iubita, nativul din Gemeni tot va ramane cu un gust amar caci este a doua oara cand se simte efectiv tradat de un apropiat. Gemenii trebuie sa-si prioritizeze relatiile si sa inceteze sa se mai increada in anumite persoane nu tocmai interesate de bunastarea lor emotionala.

 RAC – horoscopul zilei de luni, 12 octombrie

 Chiar daca unele persoane vor considera Racii aerieni, nativii acestei zodii dau dovada de creativitate in tot ceea ce fac astazi. Au insa probleme de organizare, motiv pentru care trebuie sa accepte mana de ajutor care li se intinda astazi daca nu vor sa dea gres cu toata ingeniozitatea lor.

 LEU – horoscopul zilei de luni, 12 octombrie

 Leii se manifesta cu multa convingere in relatiile profesionale si impresioneaza cu spiritul lor organizatoric. Se dovedesc a fi eficienti in indeplinirea sarcinilor de serviciu, motiv pentru care vor termina mai repede treaba astazi. Toata eficienta lor este binevenita pentru ca Leii isi doresc, de fapt, sa ajunga acasa pentru a petrece timp cu familia sau cu persoana iubita.

 FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 12 octombrie

 Fecioarele sunt, pur si simplu, trase cu brutalitate din zona lor de confort de o situatie neprevazuta pe plan amoros. Credeau ca stiu bine in ce ape se scalda, dar descopera ca o vulnerabilitate pe care o credeau ingropata iese din nou la iveala. O intalnire neprevazuta, un mesaj, un telefon de la cineva din trecut o sa-i tulbure emotional.

Continuarea pe Lyla.ro

 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii semne zodiacale
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close