Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 14 decembrie 2023. Leii pot primi bani, Săgetătorii sunt surprinși de partenerul de viață

Horoscop 14 decembrie 2023. Leii pot primi bani, Săgetătorii sunt surprinși de partenerul de viață

Horoscop 14 decembrie 2023. Leii pot primi sume de bani, astăzi, iar Săgetătorii sunt surprinși de partenerul de viață.

Horoscop 14 decembrie 2023. Leii pot primi bani, Săgetătorii sunt surprinși de partenerul de viață
Sursa foto: Getty Images | Sarayut Thaneerat
de Georgiana Adam    |    13 Dec 2023   •   15:00

Horoscop 14 decembrie 2023 pentru Berbec

Nevoile celor dragi sau pur și simplu responsabilitățile casnice, treburile gospodărești te acaparează și te obosesc. Din cauza asta s-ar putea să nu te poți concentra prea bine la locul de muncă și să iasă cu reproșuri sau ai ai parte de tensiuni cu superiorii. 

Horoscop 14 decembrie 2023 pentru Taur

Este o zi care te invită la hărnicie și concentrare pe ceea ce e important în acest moment. Nevoile tale sunt mai importante și nu le poți impune acest lucru celorlalți.

Citește și: Horoscop 11-31 decembrie 2023, Cristina Demetrescu. Gemenii au regrete, Peştii se gândesc la proiecte importante

Horoscop 14 decembrie 2023 pentru Gemeni

Chiar dacă ai ajuns la concluzii predominant negative în legătură cu anumite relații de prietenie sau rudenie, ar fi bine să fii la fel de amabil ca până acum și să ai răbdare, măcar o vreme, cu ei.

Horoscop 14 decembrie 2023 pentru Rac 

Astăzi parcă îţi lipseşte timpul şi nu ai aer destul. Ritmul cotidian, brusc, este prea rapid şi te deranjează. O veste bună poate fi urmată de una şi mai bună, fără să fie din acelaşi domeniu!

Horoscop 14 decembrie 2023 pentru Leu

Ziua este favorabilă pentru începerea unor proiecte sau afaceri noi, numai după ce reconfirmi înţelegerile trecute. Ai o veste despre o posibilă sumă de bani de primit.

Horoscop 14 decembrie 2023 pentru Fecioară

Eşti într-o bătălie continuă pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii tale. Realizări mici, însă pline de bucurii. Este o perioadă foarte prielnică studiului şi creaţiei.

Horoscop 14 decembrie 2023 pentru Balanță

Este timpul să faci o alegere în ceea ce privește cariera ta profesională. Dacă nu te simți fericit cu ceea cei ai în prezent, ar fi timpul să faci o schimbare.

Horoscop 14 decembrie 2023 pentru Scorpion

S-ar putea să întâmpini câteva probleme din cauza banilor.  Este o perioadă mai delicată pe care o vei trece cu bine dacă ești răbdătoare și chibzuită în alegerile pe care le faci.

Horoscop 14 decembrie 2023 pentru Săgetător

Deși la începutul zilei ai putea fi mai deconectat de lumea exterioară, lucrurile se îmbunătățesc pe parcurs, iar creativitatea ta înflorește. Partenerul de viață s-ar putea să te surprindă cu o invitaâie la o cină romantică. 

Horoscop 14 decembrie 2023 pentru Capricorn

E complicat să ajungi la o înțelegere cu un partener când pui atâta presiune pe acea persoană. Chiar dacă te consideri îndreptățit, dreptatea nu îți va aduce rezultatele dorite.

Horoscop 14 decembrie 2023 pentru Vărsător

Astăzi ești motivat și inspirat să rezolvi niște probleme care îți afectează bunăstarea zilnică. Ai idei valoroase și instrumentele necesare de a le pune în practică.

Horoscop 14 decembrie 2023 pentru Pești

Este nevoie să demonstrezi că ești matur, serios și că ai intenții serioase dacă vrei ca cei din jur să te ia în calcul. S-ar putea ca planurile făcute cu prietenii să nu-ți iasă și persoana pe care vrei să o cucerești să te acuze de neseriozitate.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close