Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 14 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Taurii vor o schimbare în viaţă, Scorpionii primesc declaraţii

Horoscop 14 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Taurii vor o schimbare în viaţă, Scorpionii primesc declaraţii

Horoscop 14 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu. În prima parte a zilei, relațiile cu femeile ar putea fi mai dificile sau suntem mai sensibili la problemele cu care s-ar putea confrunta cineva din familie. 

Horoscop 14 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Taurii vor o schimbare în viaţă, Scorpionii primesc declaraţii
Sursa foto: Gettyimages | Peach_iStock - Bianca Nutu Facebook
de Georgiana Adam    |    14 Dec 2023   •   09:47

Ulterior, ambițiile profesionale pun stăpânire pe noi și vom fi cu gândul la succes.

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Berbec 

Astăzi, dacă ai avea de ales, mai mult ca sigur ai amâna să te apuci de muncă. În cazul în care nu îți mai place ce lucrezi, mai ai răbdare câteva zile până să iei o decizie radicală. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Taur 

Citeşte şiHoroscop 11-31 decembrie 2023, Cristina Demetrescu. Gemenii au regrete, Peştii se gândesc la proiecte importante

Arzi de nerăbdare să faci o schimbare. Contează însă mult să fii cât mai sincer cu tine și să nu mai dai vina pe alții pentru situația ta financiară. Cu cât ai mai multă credință, cu atât ești mai liniștit, indiferent de ce obstacole îți ies în cale. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Gemeni 

Te vei gândi de două ori la angajamentele pe care ți le asumi. Sunt mulți nativi care se vor întreba dacă o poveste de dragoste are șanse să evolueze. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Rac 

Unii nativi s-ar putea trezi prost dispuși și cam morocănoși. În cazul în care te recunoști în această descriere, ți-ai putea lua revanșa un pic mai târziu și să-i surprinzi pe cei pe care i-ai supărat cu o invitație la cină.

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Leu

Dezordinea celor din jur îți va testa cu siguranță răbdarea și tot astăzi apar dovezi că pe plan profesional, lucrurile încep să se miște. Tocmai de aceea, astăzi ai putea fi cea mai rezonabilă persoană din încăpere. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Fecioară 

Unii nativi ar putea fi ușor necăjiți, pentru că, în ciuda eforturilor depuse, tot le lipsește ceva. Pe plan amoros, parcă lipsește spontaneitatea și, din varii motive, nu ai timp să te bucuri de timp cu persoana iubită sau cu copiii.

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Balanță 

Cei de acasă au în continuare nevoie de toată atenția ta. Poate exista și un schimb de replici care îți apasă pe un buton sensibil. În plus, s-ar putea să începi să te întrebi dacă în viitorul apropiat vrei să te muți sau să renovezi. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Scorpion 

Este timpul pentru discuții serioase. Cineva ți-ar putea face declarații care să te încânte, iar dacă ai făcut o promisiune, ți-ai luat un angajament, acum ceri timp să reevaluezi situația. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Săgetător 

În a doua parte a zilei îți vine inima la loc, după niște cheltuieli destul de mari de dragul copiilor sau al iubirii. Mulți Săgetători își vor recalcula bugetul. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Capricorn

Sunt unele momente în care ai face bine să nu te lași pradă emoțiilor intense. Dimineața, o întâmplare care o implică și pe mamă sau pe soacră te face să reacționezi cu destul de multă înverșunare. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Vărsător 

Cineva te-a tot încurajat, dar probabil nu a avut urechi să-l auzi. Asta pentru că tu nu credeai în bine. Ai mari șanse acum să îți dai seama că te-au ținut pe loc niște frici pe care foarte posibil să le fi preluat chiar de la părinți. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Pești

Îți recomand să reduci timpul petrecut pe rețelele sociale și să îți faci timp să îți vezi prietenii în viața reală. Asta cu atât mai mult cu cât ți se reproșează că în ultima vreme ai fost cam ocupat, a spus astrologul Bianca Nuțu, potrivit a1.ro.

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close