Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 15 APRILIE. Berbecii se ocupă de finanțe, Scorpionii caută stabilitate în dragoste

HOROSCOP 15 APRILIE. Berbecii se ocupă de finanțe, Scorpionii caută stabilitate în dragoste

HOROSCOP 15 APRILIE. Berbecii se ocupă de finanțe, Scorpionii caută stabilitate în dragoste
Sursa foto: foto: Pexels.com
14 Apr 2019   •   21:58

Iată ce ne rezervă astrele pentru prima zi a săptămânii.

Horoscop 15 aprilie Berbec

Astăzi este o zi potrivită pentru administrarea finanţelor, pentru planificare dar şi pentru bilanţ. Deşi ai la dispoziţie câteva idei originale, stai încă să cântăreşti cât mai bine situaţia ta economică.

Horoscop 15 aprilie Taur

Traversezi o perioadă favorabilă finalizării unor proiecte importante, iar în relaţia cu cei dragi accentul se va pune în mod special pe aspectele practice şi pe asumarea unor angajamente.

Horoscop 15 aprilie Gemeni

Concentrarea pe anumite proiecte de la locul de muncă precum şi nevoia de a găsi partenerii potriviţi îţi consumă destulă energie, de aceea, un răstimp pentru odihnă şi mai ales pentru relaxare ar fi binevenit.

Horoscop 15 aprilie Rac

Astăzi se anunţă o zi mai relaxată în care te poţi bucură de compania reconfortantă a unor prieteni apropiaţi şi alături de care poţi face un constructiv schimb de idei legate de sfera artistică.O zi excelentă.

Horoscop 15 aprilie Leu

În plan personal ai parte de momente momente plăcute, însă astăzi eşti preocupat mai ales de imaginea ta în contextul socio-profesional. Strategia pe care o abordezi pare una solidă, însă fii precaut.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close