Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 15 octombrie 2022. Lapte şi miere în relaţia Leilor, Capricornii sunt ispitiţi

Horoscop 15 octombrie 2022. Lapte şi miere în relaţia Leilor, Capricornii sunt ispitiţi

Horoscop 15 octombrie 2022. Nativii din zodia Berbec se impun în relaţie, în timp ce Taurii îşi pot strica relaţia

Horoscop 15 octombrie 2022. Lapte şi miere în relaţia Leilor, Capricornii sunt ispitiţi
Sursa foto: Freepik.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Oct 2022   •   15:20

Horoscop 15 octombrie 2022 pentru Berbec

Nu trece peste limitepe pe care partenerul le impune. Este indicat să puneţi pe primul loc bunăstarea şi echilibrul dumneavoastră. Numerele care vă vor aduce noroc sunt 6 şi 9. Va fi o zi foarte încărcată la birou. Să aveţi mereu încredere în instinctul dumneavoastră.

Horoscop 15 octombrie 2022 pentru Taur

Semnele unice se pot lega foarte puternice de o zodie tot de pământ. Relaţia dumneavoastră este pe punctul de a se strica. Atât dumneavoastră, cât şi partenerul dumneavoastră aţi foarte ocupaţi cu munca în ultima perioadă. Numerele norocoase sunt 19, 34, 19 şi 76.

Horoscop 15 octombrie 2022 pentru Gemeni

Astăzi dragostea este ceea ce vă poate împlini. O zi foarte norocoasă pentru Gemenii care călătoresc în interes de serviciu. O zi foarte activă pentru dumneavoastră. Nu ignoraţi niciun fel de informaţie în ceea ce priveşte viitorul dumneavoastră.

Horoscop 15 octombrie 2022 pentru Rac

Când vine vorba de viaţa dumneavoastră amoroasă, totul este perfect. Venus vă trimite o energie foarte mare. Numerele norocoase sunt 29, 2, 10, 82. S-ar putea să simţiţi că la locul de muncă sunteţi suprasolicitaţi. Vă simţiţi plini de energie.

Horoscop 15 octombrie 2022 pentru Leu

Este momentul perfect pentru o dragoste nouă şi prosperă. Totuşi, nu grăbiţi lucrurile. Lăsaţi ca totul să curgă natural şi cu multă dragoste. Dacă vă simţiţi împotmoliţi, cereţi ajutorul unui coleg. Fiţi atenţi la sănătate.

Horoscop 15 octombrie 2022 pentru Fecioară

Fecioarele singure se pot simţi un pic singure. Acest lucru se datorează faptului că planeta dumneavoastră conducătoare trimite o energie apăsătoare. În acest moment, sunteţi mulţumite cu direcţia pe care aţi luat-o. Puteţi face orice astăzi.

Horoscop 15 octombrie 2022 pentru Balanţă

Numerele norocoase pentru astăzi sunt 9, 70, 65, 3, şi 13. Dacă aveţi datorii, astăzi este momentul bun de a o plăti. La locul de muncă, poate fi necesar să luaţi nişte decizii foarte importante.

Horoscop 15 octombrie 2022 pentru Scorpion

Sunteţi pasionali şi plini de viaţă. Dacă vreţi să mergeţi undeva unde să vă bucuraţi de linişte şi de pace în suflet, astrele vă recomandă să mergeţi într-un lăcaş de cult. Sunteţi destul de introvertit astăzi. Păstraţi-vă gândurile pozitive.

Horoscop 15 octombrie 2022 pentru Săgetător

Încercaţi să faceţi ceva frumos pentru partener astăzi. O întârziere neaşteptată vă poate aduce astăzi unele frustrări. Este nevoie de o pauză în viaţa dumneavoastră. Fie de cuplu, fie să fie vorba de job.

Horoscop 15 octombrie 2022 pentru Capricorn

Nu grăbiţi lucrurile. O conexiune de lungă durată se construieşte în timp. Relaţiile de lungă durată sunt testate. Astăzi este o zi de bun augur pentru noi oportunităţi în carieră. Vă simţiţi puţin tensionaţi în ultima perioadă.Veţi experimenta multă emoţie astăzi.

Horoscop 15 octombrie 2022 pentru Vărsător

Venus v-a vrăjit. Profitaţi de toată dragostea pe care o primiţi din partea oamenilor. Prietenii şi colegii de muncă vă vor admira din toată inima. Astăzi va fi o zi chiar intensă pentru dumneavoastră. 

Horoscop 15 octombrie 2022 pentru Peşti

Pasiunea şi dragostea sunt peste tot în jurul dumneavoastră. Astăzi vă dedicaţi partenerului. Nu ar fi rău să vă faceţi bagajele şi să plecaţi într-o vacanţă. Dacă aveţi probleme cu spatele, nu ar fi rău să vă adresaţi medicului.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close