Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 17 februarie 2022. Capricornii au o zi bună, Vărsătorii sunt sociabili

Horoscop 17 februarie 2022. Capricornii au o zi bună, Vărsătorii sunt sociabili

Horoscop 17 februarie 2022. Nativii zodiei Rac au succes profesional, în timp ce nativii zodiei Leu îşi planifică o excursie.

Horoscop 17 februarie 2022. Capricornii au o zi bună, Vărsătorii sunt sociabili
Sursa foto: Unsplash.com | Raamin ka
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Feb 2022   •   15:00

Horoscop 17 februarie 2022 pentru Berbec

Săptămâna aceasta comunici cu prietenii tăi sau cu grupurile din care faci parte. Aceasta este luna în care te simţi mai independent, personalitatea ta este puternică şi vrei să-ţi lasi amprenta în tot ceea ce faci. Încrederea în sine vă poate ajuta să vă stabiliți limite emoționale.

Horoscop 17 februarie 2022 pentru Taur

Simți vibrațiile și energiile din jurul tău foarte puternic, așa că ai încredere în intuiția ta. Mergi după bănuielile tale, mai ales dacă primești un semn sau ai un vis care confirmă ceea ce intuiești.

Horoscop 17 februarie 2022 pentru Gemeni

Poți fi foarte încăpățânat, vrei ca alții să-ți prețuiască viziunea și ideile. Dorința ta de independență este foarte puternică și poate că acest lucru devine mai evident în cadrul unei relații de muncă sau personale, în care deja te simți foarte confortabil. Evitați să începeţi o luptă doar pentru a aprinde scânteia sau pentru a da ceva emoție.

Horoscop 17 februarie 2022 pentru Rac

În zilele noastre, evenimentele te vor ajuta să obții succesul profesional pe care îl cauți prin oameni care îți deschid calea. Această oportunitate poate veni chiar și din conectarea cu un fost șef, fost colaborator sau cineva din trecut care devine steaua ta norocoasă.

Horoscop 17 februarie 2022 pentru Leu

Poţi începe să planifici excursii sau o nouă aventură, fie ea mare sau mica, dar fii atent la planurile şi proiectele care presupun o excursie scurtă pentru că îţi vor afecta foarte mult planurile. Este foarte probabil să ai nevoie de răspunsuri și să vrei să te miști datorită neliniștii emoționale pe care o simți.

Horoscop 17 februarie 2022 pentru Fecioară

În zilele noastre, s-ar putea să te simți responsabil sau legat de orice problemă financiară: datorii, asigurări, impozite, pensii, moșteniri etc. Încearcă să nu reproduci tipare care generează anxietate sau teamă, deoarece pot avea un impact direct asupra sănătății tale.

Horoscop 17 februarie 2022 pentru Balanţă

Astăzi și mâine, s-ar putea să simți nevoia de a avea o discuție importantă în relațiile tale. Poate vrei un sfat sau să clarifici ce-ţi doreşti și de ce ai nevoie. Dacă aveți copii, acesta este un moment bun să vă așezați și să vorbiți cu ei despre gândurile și sentimentele lor.

Horoscop 17 februarie 2022 pentru Scorpion

Modul tău de a-ți arăta afecțiune este într-un mod practic și util. Același tip de atenție pe care ți-l vei dori din partea familiei și a partenerului tău. Este un început de săptămână în care cauți să spui lucrurile așa cum sunt, să faci o comandă, să vorbești despre strategie și nu să pui prea multă dragoste în fapte sau cuvinte.

Horoscop 17 februarie 2022 pentru Săgetător

Fii foarte atent la ce spui, pentru că poți vorbi prea mult și creezi o problemă. Este foarte posibil ca astăzi să simți nevoia să-ți organizezi, și chiar să-ți controlezi familia și prietenii. Abilitățile tale de leadership sunt încurajate.

Horoscop 17 februarie 2022 pentru Capricorn

Folosiți această săptămână pentru a avea o conversație care vă permite să stabiliți limite și să stabiliți de unde începe spațiul personal, definind ceea ce nu sunteți dispus să împărtășiți sau să oferiți. Este o zi bună să intri în bucătărie și să încerci acel tutorial pe care l-ai salvat pentru a-l încerca.

Horoscop 17 februarie 2022 pentru Vărsător

Ești mult mai sociabil și prietenos decât de obicei și te vei simți confortabil în preajma oamenilor. Mai ales dacă acești oameni îți aduc idei, informații sau puncte de vedere dinamice și interesante. Acest lucru vă poate determina să acordați prea multă atenție la ceea ce fac alții și vă puteți pierde concentrarea asupra a ceea ce doriți să faceți.

Horoscop 17 februarie 2022 pentru Peşti

Eforturile tale sunt concentrate pe crearea unei vieți sigure. Multe dintre deciziile tale vor veni din acea nevoie emoțională care îți cere să ai grijă de inima ta. Dar evită să-ți pierzi mințile, pentru că s-ar putea să ratezi o oportunitate importantă care implică schimbare, creștere sau extindere.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close