Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 18-24 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele sunt preocupate de bani, Vărsătorii sunt harnici

Horoscop 18-24 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele sunt preocupate de bani, Vărsătorii sunt harnici

Horoscop 18-24 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Săptămâna viitoare vom rezolva multe sarcini, dar vom avea parte și de agitație. Interacționăm mult, de aceea comunicarea este foarte importantă.

Horoscop 18-24 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele sunt preocupate de bani, Vărsătorii sunt harnici
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Apr 2022   •   09:22

Camelia Pătrăşcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 18-24 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Luni au multe lucruri de rezolvat, dar depind de alte persoane. Marți și miercuri, multe drumuri sau tot felul de diligențe pe care le au de rezolvat. Joi au multe responsabilități. În weekend, se anunță o atmosferă frumoasă, dar protocolară.

Horoscop 18-24 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Luni este o zi a relațiilor și a parteneriatelor. Li se deschis sau li se închid uși, în funcție de comportament. Au nevoie ca alții să le dea lucruri sau să le facă servicii, mai ales marți și miercuri. Joi și vineri adevărul, responsabilitatea și maturitatea sunt la ele acasă. Trebuie să se țină de cuvânt dacă au făcut promisiuni. În weekend, sunt foarte rigizi.

Horoscop 18-24 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Multă activitate de la începutul săptămânii. Atenție la dialog marți și miercuri, oamenii pot interpreta greșit ceea ce spun. Atenție la diverse pagube joi și vineri, mai ales gospodărești. Trebuie să găsească soluții creative. Pe final de săptămână, discuții cu persoane aflate la distanță, de care le este dor.

Horoscop 18-24 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Sunt foarte inspirați la început de săptămână, se încarcă cu energie bună. Au planuri mari și sufletul deschis. Muncesc mult marți și miercuri, dar sunt zile agitate. Joi și vineri, înțelepciunea și răbdarea sunt subliniate de planete. În weekend trebuie să lase de la ei.

Horoscop 18-24 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Își fac calcule săptămâna asta și petrec timp cu ei înșiși, luni. Marți și miercuri sunt în formă, agitați și explozivi. Se organizează bine joi și vineri și rezolvă multe lucruri.

Horoscop 18-24 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Feciară

Drumuri și discuții multe, au nevoie să afle cum să-și rezolve problemele. Sunt foarte preocupate și de casă și familie, marți și miercuri. Joi și vineri se vor face utile pentru alte persoane. În weekend, atenție la excesele de toate felurile.

Horoscop 18-24 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Luni sunt preocupate de bani. Vor fi inspirate și vor avea intuiție. Marți și miercuri vor avea multe vizite, mai ales neanunțate. Joi și vineri au mult spirit organizatoric, rezolvă multe lucruri. În weekend, își amână plăcerile pentru a-i satisface pe cei din jur.

Horoscop 18-24 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Au intuiție bună de la începutul săptămânii, își calibrează acțiunile, vorbele și întâlnirile în funcție de cum îi simt pe ceilalți. Sunt prudenți cu toate persoanele cu care au relații apropiate. Marți și miercuri sunt risipitori. Joi și vineri rezolvă lucruri importante, iar în weekend sunt alături de familie.

Horoscop 18-24 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Le atrage atenția cineva care are o problemă, luni. Poate simt nevoia să intervină. Marți și miercuri sunt agitați. Joi și vineri sunt zile fructuoase, au rezultate și rezolvă lucruri mari cu bani puțini.

Horoscop 18-24 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Un început bun de săptămână, sunt solari și deschiși. Se pot întâlni cu prietenii, dua telefoane. Marți și miercuri sunt zile dificile, se izolează pentru a-și încărca bateriile. Joi și vineri sunt în formă și  recuperează. În weekend, atenție la sănătate.

Horoscop 18-24 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Luni sunt ocupați și vor să rezolve cât mai multe lucruri. Marți și miercuri sunt zile agitate social, aud vorbe la adresa lor, sunt surprinși de ce fac unii și alții. Joi și vineri sunt harnici, fac lucruri, iar în weekend sunt în centrul atenției.

Horoscop 18-24 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Au nevoie de sfaturi, mai ales luni. Au multe întrebări marți și miercuri, nu știu cum să rezolve o problemă. Își fac și griji financiare. În a doua parte a săptămânii lucrurile se rezolvă, sunt mai senini. În weekend trebuie să fie atenți la sănătate.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close