Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 18 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Gemenii scapă de o povară de pe inimă, Fecioarele trăiesc o poveste de iubire

Horoscop 18 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Gemenii scapă de o povară de pe inimă, Fecioarele trăiesc o poveste de iubire

Horoscop 18 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Se întâmplă și lucruri bune pe cer, plus că astăzi am putea relua o idee care ne-a trecut prin minte undeva pe 7 decembrie. 

Horoscop 18 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Gemenii scapă de o povară de pe inimă, Fecioarele trăiesc o poveste de iubire
Sursa foto: Getty Images | Sarayut Thaneerat - Bianca Nutu Facebook
de Georgiana Adam    |    18 Dec 2023   •   09:25

Decizia finală o luăm însă pe 19 ianuarie și chiar dacă nu avem foarte multă energie, veștile bune pe care le primim ne motivează să ne păstrăm optimismul și să nu cedăm gândurilor negative. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Berbec

Astăzi, chiar dacă faci un pas în spate și pui mare preț pe intimitate, gândul o să îți fugă la viitor. O discuție mai veche despre o mărire de salariu sau creșterea veniturilor s-ar putea concretiza. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Taur 

Citeşte şiHoroscop 11-31 decembrie 2023, Cristina Demetrescu. Gemenii au regrete, Peştii se gândesc la proiecte importante

Se clarifică o situație și, odată ce se confirmă un adevăr, o poți lua în sfârșit pe drumul corect. Ai putea ajunge la o înțelegere și cu un prieten. Chiar dacă sunt mici obstacole, tind să cred că nimic nu reușește să-ți strice starea. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Gemeni

Găsești o soluție pentru o situație de criză, ceea ce nu poate decât să îți ia o povară de pe inimă. În plus, Gemenii sunt foarte ambițioși și motivați să aibă succes. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Rac 

Cei mai mulți nativi se trezesc cu o stare bună, chiar dacă încă nu au ajuns la o concluzie clară. Este doar prietenie sau poate să fie ceva mai mult. De asemenea, Racii s-ar putea reconecta cu foști prieteni și se anunță și o discuție foarte profundă cu un fost iubit. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Leu

Îţi vin tot felul de idei despre cum ți-ai putea îmbunătăți munca și, dacă este cazul, cum să procedezi pentru a-ți face serviciile mai cunoscute. Alți Lei vor simți nevoia să clarifice o temă importantă pe plan profesional. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Fecioară 

Începi să gândești în termeni măreți și îți dai seama că ai stat suficient de multă vreme în pătrățica ta. Ești mult mai optimist în privința viitorului unei povești de iubire.

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Balanță

Cea mai mare dorință a ta este să îți vezi familia fericită. Chiar dacă ați trecut poate printr-un moment greu, acum îți dai seama că v-a adus mult mai aproape și v-a făcut mai uniți ca niciodată. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Scorpion 

Dacă ai avut parte de nenumărate discuții stresante cu partenerul, acum sunteți dispuși să negociați și să vă întâlniți la mijloc. Te așteaptă o zi cu multe activități care te ajută să te recreezi. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Săgetător

Nu mai ești la fel de înverșunat în privința unui coleg sau a unei chestiuni de la muncă, plus că sunt mari șanse ca de aici încolo responsabilitățile tale să fie răsplătite pe măsură. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Capricorn

Ai mai multe opțiuni din care poți să alegi. Nu îți recomand însă să optezi pentru una nouă, nici în iubire și nici în business. Mulți Capricorni primesc astăzi vești bune de pe urma persoanei iubite sau a copilului. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Vărsător

Îți recapeți echilibrul emoțional și te simți mult mai liniștit în privința unor chestiuni ce țin de familie sau imobiliare. Este o zi norocoasă și pe plan financiar, asta atâta vreme cât ai o abordare practică. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Pești 

Revii la sentimente mai bune față de un prieten sau poate că ai avut nemulțumiri legate de un contract și acum se ajunge la o înțelegere. Și sunt și nativ care au o mare reușită în ceea ce privește o sursă de venit pasiv, a spus astrologul Bianca Nuțu, potrivit a1.ro.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close