Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 18 noiembrie. Gemenii trebuie să stea departe de conflicte. Leii sunt emotivi

HOROSCOP 18 noiembrie. Gemenii trebuie să stea departe de conflicte. Leii sunt emotivi

HOROSCOP 18 noiembrie. Gemenii trebuie să stea departe de conflicte. Leii sunt emotivi
17 Noi 2019   •   15:09

Horoscop 18 noiembrie Berbec

Îţi începi ziua concentrându-te pe cele mai importante lucruri pe care le ai de făcut azi. Eşti mai analitic decât în mod normal, astfel încât reuşeşti să gândeşti strategii bune în care să acţionezi.

Horoscop 18 noiembrie Taur

Stresul pe care l-ai acumulat în ultima vreme îţi va tulbura somnul, motiv pentru care este posibil să te trezeşti foarte nervos. Nu îţi descărca nervii pe cei din jur. Acordă-ţi o pauză pentru a te relaxa.

Horoscop 18 noiembrie Gemeni

Partenerul de cuplu sau un coleg va fi destul de iritant azi, iar reacţiile vulcanice pe care le ai nu ajută la nimic. Este posibil să zici lucruri pe care le vei regreta ulterior. Stai departe de conflicte.

Horoscop 18 noiembrie Rac

Ai o mulţime de lucruri de făcut  şi prea puţin timp la dispoziţie. Vrei să faci toate lucrurile deodată, iar rezultatele dorite nu vor apărea. Nu mai pune atâta presiune pe tine, lucrurile sunt mult mai simple.

Horoscop 18 noiembrie Leu

Eşti mai emotiv decât în mod normal, iar fiecare discuţie în contradictoriu cu un membru al familiei te enervează peste măsură. Ieşi la o plimbare, atunci când simţi că se apropie un posibil conflict.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close