Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 19 APRILIE. Zodia care are noroc la bani! Un sentiment unic de prosperitate îi va copleși pe acești nativi!

HOROSCOP 19 APRILIE. Zodia care are noroc la bani! Un sentiment unic de prosperitate îi va copleși pe acești nativi!

HOROSCOP 19 APRILIE. Zodia care are noroc la bani! Un sentiment unic de prosperitate îi va copleși pe acești nativi!
Sursa foto: foto: Pixabay.com
18 Apr 2019   •   17:57

Horoscop 19 aprilie. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de vineri.

Horoscop Berbec. Vine azi o veste atât de bună, că te stimulează să pui imediat în practică ceea ce tocmai ai aflat. E un start în forţă pe care îl iei spre un ţel căruia îi acorzi o mare importanţă. E bine să menţii acest ritm alert şi mai ales acest tonus ridicat pentru că ele sunt cheia succesului care te aşteaptă la capăt. Dacă tot s-a aprins focul, întreţine-l pentru că de entuziasmul şi energia de pe parcurs depinde şi finalul acestei acţiuni pornite în trombă. Tu de obicei eşti mai suspicios şi gândeşti mult înainte de a începe, dar azi te laşi copleşit de pasiune şi te apuci imediat de treabă. Nu mai stai pe gânduri!

Horoscop Taur. Ai noroc la bani astăzi, pentru că, pe lângă sursa ta principală de venit pe care te poţi baza, s-ar putea să mai apară una exact când aveai mai mare nevoie de o infuzie de capital. Dar banii, deşi au de unde să vină, se şi duc, pentru că aceeaşi bani îi ai deja programaţi pe căprării pentru a face faţă unei liste lungi de cheltuieli. Dar altceva e să plăteşti facturile când ai suficienţi bani la dispoziţie decât să tragi de fiecare leuţ. Sentimentul de prosperitate care te cuprinde azi e benefic pentru a-ţi decide corect toate afacerile, fără a dezechilibra deloc balanţa. Banii vin, banii se duc, important e că echilibrul se menţine.
 
Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close