Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 19 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Vărsătorii au susținere astrală, Fecioarele se îmbată cu apă rece

Horoscop 19 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Vărsătorii au susținere astrală, Fecioarele se îmbată cu apă rece

Horoscop 19 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Astăzi, universul ne invită să analizăm cum îi afectează pe ceilalți comportamentul și alegerile noastre. 

Horoscop 19 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Vărsătorii au susținere astrală, Fecioarele se îmbată cu apă rece
Sursa foto: pixabay.com/ Facebook
de Georgiana Adam    |    19 Dec 2023   •   09:42

Pe de o parte, suntem stresați și încordați, pe de altă parte, ardem de pasiune.

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Berbec

Nu pune presiune pe tine să-ți termini toată treaba într-o singură zi. Mulți nativi se simt pur și simplu epuizați, mai ales în prima parte a dimineții. 

Citeşte şiHoroscop 11-31 decembrie 2023, Cristina Demetrescu. Gemenii au regrete, Peştii se gândesc la proiecte importante

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Taur 

Mai mult ca sigur, în anturajul tău sau în echipa ta este cineva care are în permanență ceva de comentat și îți taie tot elanul. Nu te grăbi însă să-l excluzi din preajma ta. Poate că propriile frici îl împing să fie atât de negativist.

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Gemeni

Astăzi te vei întreba dacă ești plătit pe măsura a cât muncești. Este o zi bună între a găsi un echilibru între a visa cu ochii deschiși și acțiuni concrete pentru a-ți îndeplini planurile ambițioase. Cu siguranță ai nevoie de disciplină. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Rac 

Perfecționismul ajunge să te țină pe loc. Alți Raci suportă consecințele, după ce i-a luat gura pe dinainte și au servit cuiva o porție de adevăr. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Leu 

Ţi-ar putea da târcoale gelozia și sunt șanse mari să nu reacționezi tocmai matur. Alții își dau seama că s-au sacrificat prea mult doar ca să rămână într-o relație.

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Fecioară

Dacă ai pus pe cineva pe un piedestal, brusc începi să deschizi ochii și îți dai seama că te-ai îmbătat cu apă rece. Mulţi nativi simt că între ei și cineva drag, prăpastia se adânceşte.

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Balanță

Din dorința de a-ți schimba radical viața, poate că ți-ai setat un scop prea înalt. În a doua parte a zilei ai însă ocazia să te eliberezi de un bagaj emoțional, iar seara se anunță plină de pasiune. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Scorpion

O relație nu poate evolua dacă nu îți arăți și latura vulnerabilă. Dacă nu te deschizi, celălalt nu-ți va putea niciodată ghici intențiile. În plus, ai răbdare în cazul în care mesajul tău nu este înțelegi din prima. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Săgetător 

Nativii care au trecut printr-o dezamăgire au mari șanse să se redreseze acum. Alți Săgetători ar putea sărbători progresele unui business.

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Capricorn

Acordă atenție mai ales dialogului tău intern. S-ar putea ca tu singur să îţi pui bețe în roate și să te descurajezi. Mulţi nativi se conectează cu cineva tocmai prin intermediul unor conversații lungi, care funcționează ca un lipici. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Vărsător 

Partea bună a zilei este că rezolvi niște chestiuni financiare care te stresau. În plus, ai susținere astrală să te bucuri de mai multă stabilitate în familie, așa că nu mai simți că ești pe nisipuri mișcătoare. 

Horoscop cu Bianca Nuţu, pentru Pești 

Până înspre seară ai multă energie și chefi de viață. Universul te împinge să ieși din zona ta de confort și să fii mai bătăios când vine vorba de a-ți împlini țelurile profesionale, a spus astrologul Bianca Nuțu, potrivit a1.ro.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close