Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2 august 2023. Taurii primesc semne divine, la Fecioare e un moment de cotitură în destin

Horoscop 2 august 2023. Taurii primesc semne divine, la Fecioare e un moment de cotitură în destin

Horoscop 2 august 2023. Taurii primesc semne divine în această perioadă, iar la nativii din Fecioară pare că este un moment de cotitură în destin.

Horoscop 2 august 2023. Taurii primesc semne divine, la Fecioare e un moment de cotitură în destin
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    01 Aug 2023   •   15:04

Horoscop 2 august 2023 pentru Berbec

Cineva foarte apropiat de dumneavoastră are nevoie de mai multă înţelegere din partea voastră. Încercaţi să vorbiţi cu ea ca şi cum aţi fi foarte apropiaţi.

Horoscop 2 august 2023 pentru Taur

Se pare că în cel mai scurt timp, visurile dumneavoastră vor prinde aripi. Poate totul se datorează şi faptului că începeţi să primiţi nişte semne divine. Totodată, încercaţi să vă ocupaţi mai mult de starea de sănătate.

Horoscop 2 august 2023 pentru Gemeni

Nu aveţi o stare mentală prea bună. Ideal ar fi să vă luaţi câteva zile libere şi să vă bucuraţi de mai mult timp cu voi. Tindeţi să luaţi decizii pripite astăzi.

Horoscop 2 august 2023 pentru Rac

Astăzi ceva vă aduce aminte de o persoană foarte dragă. În a doua parte a zilei, veţi primi o veste destul de importantă pentru voi.

Horoscop 2 august 2023 pentru Leu

Sunteţi norocoşi pe toate planurile, mai ales pe cel financiar. Totuşi, nu cheltuiţi prea mulţi bani.

Horoscop 2 august 2023 pentru Fecioară

Trebuie să luaţi o decizie în ceea ce priveşte relaţia dumneavoastră cu partenerul. Lucrurile nu stau prea bine. Comunicaţi mai mult şi încercaţi să vedeţi unde sunt problemele. Pare că este un moment de cotitură în destinul nostru.

Citeşte şi: Horoscop 31 iulie-6 august 2023, cu Mihai Voropchievici. Scorpionul e pe val, Gemenii îşi găsesc dragostea

Horoscop 2 august 2023 pentru Balanţă

A ieşit soarele pe strada dumneavoastră. Cineva vă face o surpriză foarte frumoasă, astfel că veţi avea o zi de neuitat.

Horoscop 2 august 2023 pentru Scorpion

O nouă poveste de dragoste este pe cale să înceapă. Cineva vă face ochi dulci, însă nu prea vă daţi seama cine. Uitaţi-vă mai bine în jur.

Horoscop 2 august 2023 pentru Săgetător

O călătorie neprevăzută poate să vă aducă neplăceri. Încercaţi să vedeţi partea bună a lucrurilor. Veţi ieşi puţin din rutină.

Horoscop 2 august 2023 pentru Capricorn

O dragoste nouă şi pasională vă va da toată viaţa peste cap. Nu vă veţi aştepta să fiţi atât de iubiţi astăzi. Bucuraţi-vă de aceste zile minunate.

Horoscop 2 august 2023 pentru Vărsător

Cheltuiţi prea mulţi bani pe obiecte nefolositoare, iar asta face ca buzunarul să rămână gol. Gestionaţi altfel lucrurile.

Horoscop 2 august 2023 pentru Peşti

Dacă nu vă remediaţi probleme în cuplu, pot apărea mici discuţii care pot duce chiar la separare. Luaţi lucrurile mai cu calm şi răbdare.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Xi Jinping, primit la Paris de Macron și Ursula von der Leyen
x close