Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2 decembrie 2022. Berbecii primesc de la Univers tot ce vor, Peştii au în mâini bagheta magică ce împlinește dorințe

Horoscop 2 decembrie 2022. Berbecii primesc de la Univers tot ce vor, Peştii au în mâini bagheta magică ce împlinește dorințe

Horoscop 2 decembrie 2022. Berbecii cer Universului şi primesc ceea ce vor, Balanţele trăiesc ceva magic, iar Peştii au în mâini bagheta magică ce împlinește dorințe și schimbă lumi. 

Horoscop 2 decembrie 2022. Berbecii primesc de la Univers tot ce vor, Peştii au în mâini bagheta magică ce împlinește dorințe
Sursa foto: pexels.com/Rodnae Productions
de Georgiana Adam    |    01 Dec 2022   •   15:01

Horoscop 2 decembrie 2022 pentru Berbec

Este o zi norocoasă astăzi pentru nativii din Berbec: vi se împlinesc dorințele. Totul e să cereți universului ce aveți nevoie, şi nu să staţi în tăcere, fără să vă exprimaţi. Comunicarea este importantă în orice moment.

Horoscop 2 decembrie 2022 pentru Taur

Citeşte şi: Horoscop 1-15 decembrie 2022, cu Cristina Demetrescu. Leii se îndrăgostesc pasional, Balanţele sunt ajutate de astre

Vin schimbările majore pentru cei care sunt în această zodie. Astrele arată că aveţi parte de noutăţi fie în ceea ce priveşte jobul vostru, locuinţa sau viaţa sentimentală.

Horoscop 2 decembrie 2022 pentru Gemeni

Noi începuturi pentru nativii din zodia Gemenilor, cel puţin asta spun astrele. E vorba de lucruri noi pe cere vi le doreaţi demult şi la care aţi tot visat de-a lungul timpului. Acum, iată că a venit momentul pentru noi începuturi.

Horoscop 2 decembrie 2022 pentru Rac

Aveţi parte de revelaţii. Vă daţi seama unde aţi greşit, realizaţi acest lucru, ceea ce este foarte important. Acum urmează să acceptaţi că aţi făcut asta, iar apoi să recunoaşteţi acest fapt cui trebuie şi, dacă este cazul, să vă cereţi iertare.

Horoscop 2 decembrie 2022 pentru Leu

Tensiunile mocnite stau să erupă astăzi, în cazul nativilor din această zodie. Aveţi parte de discuţii aprinse, fie că vă convine sau nu. E mai bine aşa, lucrurile se vor clarifica într-un fel sau altul, pentru că nu e indicat nici să ţineţi în voi tot ce vă deranjează.

Horoscop 2 decembrie 2022 pentru Fecioară

În această zi, Fecioarele ajung unde nici cu gândul nu au gândit, cunoscând o evoluție formidabilă. E o perioadă formidabilă pentru ele, aşa că e cazul să apese pe acceleraţie.

Horoscop 2 decembrie 2022 pentru Balanţă

Este un moment în care nativii din zodia Balanţei trăiesc ceva magic. Sunt momente sau chiar sentimente unice, un mare motiv de bucurie şi veselie pe care e indicat să îl împărtăşească cu cât mai multă lume.

Horoscop 2 decembrie 2022 pentru Scorpion

Nativii din Scorpion iau azi decizii pripite. Riscurile calculate incorect de ei în toată această perioadă îi pot costa scump, iar consecinţele se vor vedea cât de curând. În week-end, le-ar prinde bine o excursie la munte.

Horoscop 2 decembrie 2022 pentru Săgetător

Astrele sunt de partea Săgetătorilor în această zi: ei primesc vești bune şi totul le merge bine. Lucrurile merg din plin, e o perioadă minunată pentru voi, un motiv de sărbătoare. Şi în familie, lucrurile merge bine.

Horoscop 2 decembrie 2022 pentru Capricorn

Nativii din zodia Capricornului își găsesc sufletul pereche. Unii dintre au aşteptat multe, au trecut prin multe dezamăgiri, dar a venit momentul aşteptat. Totuşi, e bine ca lucrurile să meargă încet, să nu se grăbească.

Horoscop 2 decembrie 2022 pentru Vărsător

Este perioada care aduce saci de bani pentru unii nativi din această zodie. Fie că e vorba de o sumă de bani aşteptată sau de o muncă a lor ce trebuia răsplătită, Vărsătorii stau bine din punct de vedere material.

Horoscop 2 decembrie 2022 pentru Peşti

Zi bună, de asemenea, pentru Peşti. Ei au în mâini bagheta magică ce împlinește dorințe și schimbă lumi. Metaforic spus, totul stă în mâinile lor, trebuie doar să acţioneze când e cazul şi să ştie cum să o facă.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close