Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 20 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Răsturnare de situație la Raci, Gemenii au surprize de la partener

Horoscop 20 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Răsturnare de situație la Raci, Gemenii au surprize de la partener

Horoscop 20 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Astăzi ceea ce spunem nu este musai și ceea ce simțim. De asemenea, suntem indeciși și ne simțim ca între ciocan și nicovală. 

Horoscop 20 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Răsturnare de situație la Raci, Gemenii au surprize de la partener
Sursa foto: Gettyimages | pixelparticle - Bianca Nutu Facebook
de Georgiana Adam    |    20 Dec 2023   •   09:44

Ziua va fi presărată cu multe surprize, dar nu este recomandat să facem investiții sau să începem o relație amoroasă.

Horoscop 20 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Berbec 

Este foarte posibil ca unii prieteni să-și amintească de tine doar când au nevoie. Drept urmare, cineva ți-ar putea cere astăzi un împrumut. Te așteaptă multe discuții și în privința veniturilor comune. 

Horoscop 20 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Taur 

Citeşte şiHoroscop 11-31 decembrie 2023, Cristina Demetrescu. Gemenii au regrete, Peştii se gândesc la proiecte importante

Nu suporți ideea de a ți se da ordine sau de a fi îngrădit în vreun fel. Sunt mari șanse ca nevoia ta de libertate să-i șocheze sau să-i contrarieze pe cei din jur. 

Horoscop 20 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Gemeni 

Prietenii tăi s-ar putea plânge că-ți trăiești viața în viteză și că nu reușesc să țină pasul cu tine. În cazul altor nativi, partenerul romantic sau de business ţi-ar putea face mari surprize. 

Horoscop 20 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Rac 

Sunt mari șanse să ai de-a face cu un șef foarte autoritar sau poate cineva din familie încearcă să te domine și să te pună la zid. Şi pe plan amoros sau în cercul tău social s-ar putea petrece tot felul de răsturnări de situație. 

Horoscop 20 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Leu 

Te așteaptă o zi destul de agitată și asta pentru că atât acasă, cât și pe plan profesional, cineva vrea atenția ta, ceea ce poate fi destul de obositor. Şi chiar dacă ai și câteva episoade în care te poți enerva, până la finalul zilei, optimismul învinge.

Horoscop 20 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Fecioară

Unii nativi sunt nevoiți să o ia de la capăt în privința unui proiect sau a unei relații. Alte Fecioare pot intra în conflict cu cei din jur pentru că nu împărtășesc aceleași opinii. 

Horoscop 20 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Balanță 

Îți dorește armonie și echilibru și în mare parte le-ai putea obține. Liniștea ți-ar putea fi însă întreruptă din cauza unor cheltuieli neașteptate. 

Horoscop 20 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Scorpion 

Ai o listă lungă cu tot felul de sarcini care necesită să fie bifate cât mai repede. Pe plan amoros, ori tu ori partenerul tânjește după conexiune, dar celălalt este mai distant și rece. 

Horoscop 20 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Săgetător 

Astăzi te simți în elementul tău și atragi toate privirile. Ai mari șanse să-ți recapeți și încrederea în tine, iar la locul de muncă, un coleg te-ar putea lua prin surprindere. 

Horoscop 20 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Capricorn 

Unii nativi fac eforturi considerabile să-și înfrâneze sentimentele. În orice moment s-ar putea însă întâmpla ceva care să te împingă să dai cărțile pe față. 

Horoscop 20 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Vărsător 

Unii ar putea spune că vorbești mult și sari rapid de la o idee la alta sau poate că recomandările tale, spuse pe un ton autoritar, nu sunt tocmai agreate. 

Horoscop 20 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Pești 

Intențiile pe care ți le setezi pe plan financiar au mari șanse să se îndeplinească în curând. Dacă pleci la drum, înarmează-te cu răbdare, asta pentru că planurile tale și în cazul tău ar putea fi date peste cap, a spus astrologul Bianca Nuțu, potrivit a1.ro

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close