Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 20 martie 2023. Leii renasc din cenuşă ca pasărea Phoenix, Vărsătorii primesc o nouă şansă de la astre

Horoscop 20 martie 2023. Leii renasc din cenuşă ca pasărea Phoenix, Vărsătorii primesc o nouă şansă de la astre

Horoscop 20 martie 2023. Leii se pot ridica atunci când sunt zdrobiţi în viață, precum Pasărea Phoenix ce renaște din cenușă, Vărsătorii dau lovitura şi primesc o nouă şansă de la astre, iar Fecioarele sunt în centrul atenţiei.

Horoscop 20 martie 2023. Leii renasc din cenuşă ca pasărea Phoenix, Vărsătorii primesc o nouă şansă de la astre
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    19 Mar 2023   •   15:00

Horoscop 20 martie 2023 pentru Berbec

Berbecii să fie pe fază că apare cineva care le poate deveni partener de viață. Pentru unii dintre nativi este un moment destul de târziu la care nici nu mai sperau, dar iată că se poate întâmpla.

Horoscop 20 martie 2023 pentru Taur

Taurul este zodia pentru care se rezolvă multe lucruri. Sunt nişte oameni norocoşi şi care primesc o mână de ajutor de la cei din jur. Fie că este vorba de un nou loc de muncă la care tot sperau sau de rezolvarea unei probleme în familie, vin zile bune pentru Tauri.

Citeşte şiHoroscop rune 20-26 martie 2023, cu Mihai Voropchievici. Racii câştigă pe toate planurile cu Vunjo

Horoscop 20 martie 2023 pentru Gemeni

Veşti mai bune aduc astrele pentru cei născuţi în zodia Gemenilor. Aceste persoane își dublează veniturile. E adevărat că unii dintre ei muncesc şi mult, dar iată că efortul depus ajunge să fie văzut şi chiar apreciat.

Horoscop 20 martie 2023 pentru Rac

Şi Racii au parte de multe surprize la început de săptămână. După un weekend în care s-au relaxat şi l-au petrecut aşa cum au vrut, ziua de luni începe minunat pentru ei.

Horoscop 20 martie 2023 pentru Leu

Leii se află printre zodiile care se pot ridica atunci când s-au simțit zdrobite în viață, precum Pasărea Phoenix ce renaște din cenușă. Sunt nişte puternici, încăpăţânaţi, dar care ştiu ce vor, după cum se vede. Au nevoie însă de mai multă înţelegere în familie.

Horoscop 20 martie 2023 pentru Fecioară

Fecioarele se află în centrul atenţiei, reuşesc să atragă toate privirile, fără prea mult efort. Pare că totul le merge bine, iar nişte probleme mai vechi din trecut încep să-şi găsească rezolvarea.

Horoscop 20 martie 2023 pentru Balanţă

În cazul Balanţelor, un nou început va pune capăt singurătății. Nativii acestei zodii au șansa în această perioadă să-și descopere adevăratul suflet pereche. 

Horoscop 20 martie 2023 pentru Scorpion

Scorpionii primesc o veste bună. Se pare că are legătură cu planul financiar, astfel că nu sunt excluse câştiguri, prime, măriri de salariu sau poate, chiar, o moştenire în cazul unora dintre nativi.

Horoscop 20 martie 2023 pentru Săgetător

Săgetătorii sunt mai agresivi în comunicare, iar asta se vede şi se simte în jurul lor, căci nu toţi îi acceptă aşa cum sunt. Poate mai greu de suportat uneori, aceşti nativi ar trebui să fie mai atenţi la modul în care transmit unele idei.

Horoscop 20 martie 2023 pentru Capricorn

Capricornii calcă strâmb, iar asta se va afla şi este foarte posibil să nu se sfârşească bine. În planul sănătăţii, posibil să apară nişte probleme la articulaţii care trebuie tratate, şi nu ignorate. 

Horoscop 20 martie 2023 pentru Vărsător

Nativii din Vărsător sunt cei care dau lovitura şi primesc o nouă şansă de la astre. Ei sunt norocoşi în aceste zile, lucrurile le merg bine, totul se aliniază. Inclusiv în familie problemele par ca şi rezolvate.

Horoscop 20 martie 2023 pentru Peşti

Peştii au nevoie de mai multă organizare. Au lăsat mai mult timp lucrurile la voia întâmplării, au crezut că nu va avea importanţă, însă rezultatele de acum încep să le dea de gândit.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close