Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 20 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii au o nouă viziune asupra vieții, Leii au nevoie de experiențe noi

Horoscop 20 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii au o nouă viziune asupra vieții, Leii au nevoie de experiențe noi

Horoscop 20 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Este o zi a vorbelor și a călătoriilor. Aspectele sunt bune, mai ales dacă știm cu cine să ne întâlnim.

Horoscop 20 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii au o nouă viziune asupra vieții, Leii au nevoie de experiențe noi
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    20 Noi 2021   •   09:01

Horoscop 20 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, se însoțesc de persoane în vârstă. Au nevoie de persoane așezate, înțelepte, cu care să discute, nu pentru a se confirma, ci pentru a se inspira.

Horoscop 20 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Taurii pot avea și ei o zi foarte bună și foarte practică. Aleargă supă soluții practice și meșteresc ceva și le iese foarte bine. 

Horoscop 20 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, ziua poate aduce o nouă viziune despre ei și despre viața lor. Au un moment de claritate, fără să discute neapărat cu alții, și un moment în care se așează foarte bine în ei, acceptând ceea ce iese și înțelegând ce au de făcut mai departe.

Horoscop 20 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, este una din acele zile în care le-ar prinde bine o plimbare sau o călătorie incognito, să nu știe nimeni de ei, astfel încât să fie în pace și liniște cu ei înșiși pentru a-și aduna gândurile.

Horoscop 20 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua este foarte socială, au nevoie de prieteni sau de niște experiențe indedite, astfel încât niște senzații noi să îi împrospăteze. 

Horoscop 20 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele sunt capabile de multe lucruri astăzi, cu gândul mai mult la muncă sau la diverse sarcini pe care le bifează foarte repede, foarte eficient, și sunt mulțumite de ele.

Horoscop 20 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanțele sunt cu gândul la călătorii, fie și le programează, fie chiar fac călătorii și ies din oraș. Pun foarte mult preț pe discuții inspiratoare, deștepte.

Horoscop 20 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpion, preferă să se răsfețe azi, poate chiar în familie, lăsându-se chiar pe mâna persoanelor care știu ce le place. Le prinde și lor bine să iasă din spațiul lor obișnuit și poate chiar din oraș.

Horoscop 20 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, ziua depinde de persoana cu care se însoțesc, de partenerul de viață sau de altcineva, poate chiar o persoană tânără care le împrospătează cumva sufletul. Discuțiile sunt foarte importante.

Horoscop 20 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Capricornii muncesc, fac servicii altora, dar au și spirit pedagogic. Pot preda, pot împărtăși din experiența lor și sunt mulțumiți că pot ajuta prin tot ce au acumulat acum.

Horoscop 20 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii, creativi și imaginativi. Au chef de joacă, așa că vor face doar lucrurile care le fac plăcere.

Horoscop 20 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, acasă este spațiul în care pare că se simt cel mai bine, dar pot primi musafiri, au sufletul deschis sau studiază, pentru că este o bogăție de informație și se bucură și de vești, dar și de lucrurile pe care le pot afla singuri.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close