Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2021 Balanță. Camelia Pătrășcanu, horoscop detaliat pentru zodia Balanță

Horoscop 2021 Balanță. Camelia Pătrășcanu, horoscop detaliat pentru zodia Balanță

Horoscop 2021 Balanță. Astrologul Camelia Pătrăşcanu a oferit la Antena 3 horoscopul pentru anul viitor pentru fiecare zodie în parte. Cei din zodia Balanță au parte de un an plin de iubire, excelent. Spre finalul de an vin și banii care nu sunt deloc puțini.

Horoscop 2021 Balanță. Camelia Pătrășcanu, horoscop detaliat pentru zodia Balanță
de Georgiana Adam    |    26 Dec 2020   •   12:30

Anul 2021 se anunță un an ciudat. Nu se anunță o pandemie, însă un an cu viraje, de transformare și de schimbare. 

Fiecare caută să se adapteze și să schimbe viziunea despre viață ca să își mai găsească un loc în acest puzzle. Schimbările sunt până în 2025. Avem un trend astral, nu atât de tensionat ca în 2020 sau 2021, dar pentru 7 ani din 2025 vom avea repere mai omogene.

Horoscop 2021 cu Camelia Pătrăşcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Cei mai tensionați ani vor fi 2020/2021. Lumea se schimbă din acest moment, în 2021 avem tot un an tensionat nu mai simțim presiunea autorităților. Nu ne liniștim la anul.

Horoscop 2021 Balanță, cu Camelia Pătrăşcanu

2021 este un an de iubire, dar nu mă refer numai de îndrăgosteala de cineva, ci și iubire de cineva sau de ceva fie că au un hobby, pasiune, apare un copil sau cineva în viața lor, se reîndrăgostesc de partener, nu contează, ideea este să iubească. Această iubire le face mai dezinvolte, mai puțin crispate, mai puțin conservatoare sau conformiste pentru că de asta sunt buni legiuitori și fac reguli pentru toată lumea. Dar uneori mai au perioade sau ani în care își permit să fie mai dezinhibate. Asta este anul! 2021! Au un alt magnetism acum și atrag mai multe persoane. Unele Balanțe pot deveni părinți, cele care sunt părinți au o mulțumire datorită copiilor.

Dar au și idei de bussines foarte frumoase, nu au bani pentru ei. Pot avea discuții încă din ianuarie/februarie în casă, cu partenerul cum fac, dacă se separă cu banii sau nu. Apoi e o perioadă bună pentru acumulare de cunoștințe sau examene importante sau acte importante de care depinde desfășurarea lucrurilor în anii următori.

Horoscop 2021 Balanță pe fiecare lună în parte

În martie/aprilie se zbat pentru niște acte, să bată pe la uși, să ceară aprobări, să insiste la autorități. Pot exista călătorii în străinătate. Cariera este un pic tensionată, însă în mai/iunie au multe de făcut, au responsabilități și decizii mari de luat, incomode, nu sunt deschise la lucruri pe care nu le pot controla. Această reticență mai mult le poate împiedica. În august/septembrie apare o atenționare de sănătate. Sunt în formă grozavă în septembrie/octombrie și finalul de an vine cu bani mulți pentru Balanțe. 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close