Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2021 Berbec. Camelia Pătrășcanu, horoscop detaliat pentru zodia Berbec

Horoscop 2021 Berbec. Camelia Pătrășcanu, horoscop detaliat pentru zodia Berbec

Horoscop 2021 Berbec. Astrologul Camelia Pătrăşcanu a oferit horoscopul pentru anul viitor pentru fiecare zodie în parte. Și începem cu zodia Berbecului care stă foarte bine la capitolul financiar, însă la final de an se vor rupe anumite parteneriate amoroase sau de afaceri.

Horoscop 2021 Berbec. Camelia Pătrășcanu, horoscop detaliat pentru zodia Berbec
de Georgiana Adam    |    26 Dec 2020   •   09:00

Anul 2021 se anunță un an ciudat. Nu se anunță o pandemie, însă un an cu viraje, de transformare și de schimbare. 

Fiecare caută să se adapteze și să schimbe viziunea despre viață ca să își mai găsească un loc în acest puzzle. Schimbările sunt până în 2025. Avem un trend astral, nu atât de tensionat ca în 2020 sau 2021, dar pentru 7 ani din 2025 vom avea repere mai omogene.

Horoscop 2021 cu Camelia Pătrăşcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Cei mai tensionați ani vor fi 2020/2021. Lumea se schimbă din acest moment, în 2021 avem tot un an tensionat nu mai simțim presiunea autorităților. Nu ne liniștim la anul.

Horoscop 2021 Berbec, cu Camelia Pătrăşcanu

Au planete foarte valoroase, în special final de aprilie, început de mai pot încasa bani sau învârt bani. În prima parte a lunii mai, tendința este să bage bani în casă sau în bunuri de care se folosesc, cu care lucrează pentru că mai toată lumea vrea să se autosusțină.

Primăvara vine și cu idei de bussines și cu posibilități financiare și cu forță și enegie și parcă ar orienta acești bani în familie. Luna mai este o lună un pic tensionată pentru că trebuie să se pună de acord cu oamenii din casă, măcar să nu îi încurce.

Au nevoie și de resursele familiei, un teren, o mașină pentru a putea face lucruri. Și asta aduce dezbateri în familie. 

Horoscop 2021 Berbec, pe fiecare lună în parte

În iunie, iulie sunt foarte motivați, inspirați și foarte creativi cu idei originale și trebuie să se abțină să cheltuie prea mult, pentru că pot fi tentați să își supraevalueze câștigurile sau valoarea unei cheltuieli.

În august și septembrie muncesc de rup, sunt lunile de muncă în care fac eforturi pentru a-și duce la bun sfârșit planurile. Depind banii în 2020 de aceste luni, nu au timp de concediu.

Au o toamnă interesantă din punct de vedere partenerial urmează două luni septembrie/octombrie de tranzacții, negocieri, întâlniri foarte importante. Berbecii care au probleme conjugale își pun problema în septembrie/octombrie dacă mai continuă sau nu.

Foarte repede apoi își fac calcule financiare despre posibile pierderi și dacă rămân și dacă rup parteneriatul.

Horoscop 2021 Berbec, cu Camelia Pătrășcanu

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close