Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2021 Capricorn. Camelia Pătrășcanu, horoscop detaliat pentru zodia Capricorn

Horoscop 2021 Capricorn. Camelia Pătrășcanu, horoscop detaliat pentru zodia Capricorn

Horoscop 2021 Capricorn. Astrologul Camelia Pătrăşcanu a oferit la Antena 3 horoscopul pentru anul viitor pentru fiecare zodie în parte. Cei din zodia Capricorn muncesc mult și în 2021, la început de an se decide dacă vor avea un an bun financiar sau nu. Depinde numai de ei.

Horoscop 2021 Capricorn. Camelia Pătrășcanu, horoscop detaliat pentru zodia Capricorn
de Georgiana Adam    |    26 Dec 2020   •   14:00

Anul 2021 se anunță un an ciudat. Nu se anunță o pandemie, însă un an cu viraje, de transformare și de schimbare. 

Fiecare caută să se adapteze și să schimbe viziunea despre viață ca să își mai găsească un loc în acest puzzle. Schimbările sunt până în 2025. Avem un trend astral, nu atât de tensionat ca în 2020 sau 2021, dar pentru 7 ani din 2025 vom avea repere mai omogene.

Horoscop 2021 cu Camelia Pătrăşcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Cei mai tensionați ani vor fi 2020/2021. Lumea se schimbă din acest moment, în 2021 avem tot un an tensionat nu mai simțim presiunea autorităților. Nu ne liniștim la anul.

Horoscop 2021 Capricorn, cu Camelia Pătrăşcanu

Anul 2021 e financiar cu niște schimbări nu atât profesionale, cât de atitudine și felul în care se raportează la trăsături, calități, comportamente, atuuri, cunoștinte acumulate, felul în care Capricornii se raportează la toată zestrea lor este vitală și importantă în sensul că asta decide dacă se descurcă genial în 2021 sau dacă se târăsc financiar în 2021.

Horoscop 2021 Capricorn pe fiecare lună în parte

Trebuie să aibă mai mare încredere în harul lor. Poate fi un an de salt financiar. Pot începe un proiect nou scremut. Vin niște roade minunate în anii următori. Momentele cheie pentru ei ianuarie/februarie și apoi martie/aprilie muncesc pe brânci, dar de succes. Pot lucra foarte bine cu oameni tineri, să nu fugă de ei. Contracte importante de semnat în aprilie, mai, iunie. Tatonări, negocieri, întâlniri. Un vârf îl au în septembrie/octombrie în care trebuie să dea măsura geniului lor. Cu asta au statuat mersul lucrurilor în 2021.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close