Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2021 Fecioară. Camelia Pătrășcanu, horoscop detaliat pentru zodia Fecioară

Horoscop 2021 Fecioară. Camelia Pătrășcanu, horoscop detaliat pentru zodia Fecioară

Horoscop 2021 Fecioară. Astrologul Camelia Pătrăşcanu a oferit la Antena 3 horoscopul pentru anul viitor pentru fiecare zodie în parte. Cei din zodia Fecioară muncesc din greu și anul acesta, dar au parte și de bani. Încep anul în forță și rezultatele se vor vedea rapid.

Horoscop 2021 Fecioară. Camelia Pătrășcanu, horoscop detaliat pentru zodia Fecioară
de Andreea Cigolea    |    26 Dec 2020   •   12:00

Anul 2021 se anunță un an ciudat. Nu se anunță o pandemie, însă un an cu viraje, de transformare și de schimbare. 

Fiecare caută să se adapteze și să schimbe viziunea despre viață ca să își mai găsească un loc în acest puzzle. Schimbările sunt până în 2025. Avem un trend astral, nu atât de tensionat ca în 2020 sau 2021, dar pentru 7 ani din 2025 vom avea repere mai omogene.

Horoscop 2021 cu Camelia Pătrăşcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Cei mai tensionați ani vor fi 2020/2021. Lumea se schimbă din acest moment, în 2021 avem tot un an tensionat nu mai simțim presiunea autorităților. Nu ne liniștim la anul.

Horoscop 2021 Fecioară, cu Camelia Pătrăşcanu

Anul 2021 le aduce surprize profesionale, deci trebuie să țină pasul cu vremurile, să se adapteze, mai ales fecioarele care lucrează în învățământ. 2021 este un an al regenerării profesionale, noi soluții, tehnici, metode și dacă nu s-au adaptat în 2020, o vor face acum.

Multe fecioare în domeniile lor de activitate vin cu idei noi, crizele pe ele le motivează, deși se spune că sunt modeste și nu au încredere în ele, când mulți au de pătimit de pe urma crizelor, în ele se activează salvatorul și omul de geniu, de inspirație apare la suprafață. Apar niște profesioniști desăvârșiți care vor găsi soluții și pentru ele și pentru alții.


Încă de la început de an vin cu proiecte, cu idei, propuneri, soluții și se vor bate pentru ele și vor obține soluții imediat. Martie/aprilie perioadă de succes profesional, de recunoaștere a meritelor, aceste modeste fecioare se vor lupta pentru a le fi recunoscute meritele. Apoi pentru iunie/iulie e o perioadă de grijă, de sănătate și de energie și fizic.

Horoscop 2021 Fecioară, pe fiecare lună în parte

Trebuie să aibă mai multă grijă de fizic și să privească lucrurile un pic mai detașat. Din nou sunt într-o formă foarte bună în august/septembrie. La fel și octombrie/noiembrie sunt într-o formă energetică cu multe acțiuni, idei foarte bune, aprobări pentru noi proiecte și chiar le-aș recomanda să facă proiecte cu alți oameni pentru că rapid, în câteva luni vin și rezultatele.

Banii vin în septembrie/octombrie, sume destul de mari și de importante pe care le pot rula în proiectele lor. Sunt bani din muncă. Lucrează până la final de an cu mult spor și cu rezolvări de bani. 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close