Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2021 Gemeni. Camelia Pătrășcanu, horoscop detaliat pentru zodia Gemeni

Horoscop 2021 Gemeni. Camelia Pătrășcanu, horoscop detaliat pentru zodia Gemeni

Horoscop 2021 Gemeni. Astrologul Camelia Pătrăşcanu a oferit horoscopul pentru anul viitor pentru fiecare zodie în parte. Cei din zodia Gemenilor stau foarte bine la capitolul schimbare de viață, însă la final de an se vor rupe anumite parteneriate amoroase sau de afaceri.

Horoscop 2021 Gemeni. Camelia Pătrășcanu, horoscop detaliat pentru zodia Gemeni
de Georgiana Adam    |    26 Dec 2020   •   10:00

Anul 2021 se anunță un an ciudat. Nu se anunță o pandemie, însă un an cu viraje, de transformare și de schimbare. 

Fiecare caută să se adapteze și să schimbe viziunea despre viață ca să își mai găsească un loc în acest puzzle. Schimbările sunt până în 2025. Avem un trend astral, nu atât de tensionat ca în 2020 sau 2021, dar pentru 7 ani din 2025 vom avea repere mai omogene.

Horoscop 2021 cu Camelia Pătrăşcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Cei mai tensionați ani vor fi 2020/2021. Lumea se schimbă din acest moment, în 2021 avem tot un an tensionat nu mai simțim presiunea autorităților. Nu ne liniștim la anul.

Horoscop 2021 Gemeni, cu Camelia Pătrăşcanu

Gemenii vor avea un an mai dificil, o perioadă mai/aprilie sabatică . Trebuie să fie mai atenți un pic la ei, nu medical neapărat. Până în 2025 nu sunt într-o formă fizică foarte bună sau abordează altfel sănătatea, mai holistic, cu mai multă grijă pentru alimentație, pun mai mult accent pe regenerare corporală, pe întinerire, se odihnesc, au mai multă grijă la programul zilnic. Sunt orientați mai mult pe calitatea vieții și e un trend până în 2025.

2021 e un an care nu pune accent pe lucruri practice, ci pe viziune. Gemenii care călătoresc în străinătate își pot schimba mult viața, prin această alegere de a-și schimba viața sau țara. Gemenii sunt plimbători și le merge bine în altă zonă. Se schimbă cheia lor, dar pentru cei care rămân aici, accentul cade pe calitatea vieții, îngrijire, stil de viață, sănătate, mai multă grijă la aspectele energetice și modul în care pierd energie. 

Financiar mai/iunie este o perioadă bună, pot face bani, sunt mobilizați, dar trebuie să fie atenți pentru că îi pot pierde sau îi consumă pentru a plăti lucruri din trecut care să nu îi mai supere: taxe, servicii de onorat, vin bani dar se fac multe plăți.

Horoscop 2021 Gemeni, pe fiecare lună în parte

În iunie/iulie destul de multă agitație: drumuri, călătorii, dar și vești importante care vizează viitorul. Află tot felul de lucruri sau li se propun activități și parteneriate și trebuie să reflecteze dacă acceptă sau nu. Și dacă acceptă este vorba de niște schimbări de perspecitvă care nu apar neapărat în 2021, dar duc la schimbări în perspectivă.

Gemnii pergătesc acum o etapă mare care va debuta în 2025, se va întinde pe 7 ani și trebuie să o pregătească de acum și atunci sunt multe resetări în mintea și în sufletul lor și nu trebuie să intre cu datorii pentru că atunci nu vor valorifica uriașele aspecte pozitive din 2025 până în 2033. Și ca să nu se întâmple asta, au tot felul de experiențe în toți acești ani pe care trebuie să le bifeze. Iar cea din 2021 ține de crezuri, concepte, viziune de viață, care trebuie să se lărgească. Acest orizont le va aduce un alt psihism și vor atrage oameni care vin cu alte propuneri și în acest fel vor face micro salturi care îi ajute ca în 2025 să fie corect poziționați față de uriașele aspecte unice în viața lor. Sunt aspecte de geniu, de creativitate, de tinerețe, vigoare, independență. Nu mai au nevoie de saci în spate și dispar acești saci schimbându-și convingerile, ideile fixe, cuiele din capul lor trebuie scoase și lărgit orizontul. Unul dintre momentele fantastice în 2021 pentru dragoste este din a doua jumătate a lunii septembrie până la final de octombrie. Propuneri minunate la început de toamnă! Noiembrie/decembrie aduc muncă. Fabuloasă hartă ca perspectivă și ca start.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close