Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2021 Leu. Camelia Pătrășcanu, horoscop detaliat pentru zodia Leu

Horoscop 2021 Leu. Camelia Pătrășcanu, horoscop detaliat pentru zodia Leu

Horoscop 2021 Leu. Astrologul Camelia Pătrăşcanu a oferit la Antena 3 horoscopul pentru anul viitor pentru fiecare zodie în parte. Cei din zodia Leu au parte de un an extraordinar, dar mai ales la început de toamnă.

Horoscop 2021 Leu. Camelia Pătrășcanu, horoscop detaliat pentru zodia Leu
de Georgiana Adam    |    26 Dec 2020   •   11:00

Anul 2021 se anunță un an ciudat. Nu se anunță o pandemie, însă un an cu viraje, de transformare și de schimbare. 

Fiecare caută să se adapteze și să schimbe viziunea despre viață ca să își mai găsească un loc în acest puzzle. Schimbările sunt până în 2025. Avem un trend astral, nu atât de tensionat ca în 2020 sau 2021, dar pentru 7 ani din 2025 vom avea repere mai omogene.

Horoscop 2021 cu Camelia Pătrăşcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Cei mai tensionați ani vor fi 2020/2021. Lumea se schimbă din acest moment, în 2021 avem tot un an tensionat nu mai simțim presiunea autorităților. Nu ne liniștim la anul.

Horoscop 2021 Leu, cu Camelia Pătrăşcanu

Leii au un an 2021 sub semnul propagandei, publicității, relațiilor personale și contracte valoroase. Oferă o imagine nouă oamenilor din jur, probabil prin activități noi pe care le fac. Au niște proiecte de impact la public, foarte bune. Unii scriu o carte, că au activități sociale, că predau, e vorba de activități sau servicii cu care vin în fața oamenilor. E important să fie creativi sau foarte originali pentru că de multe ori vor inventa ei o activitate. Important este să se facă cunoscuți.

Tot anul este potrivit pentru asta. Anul începe extraordinar de bine, cu planete importante în zona carierei și a reușitei din luna ianuarie. ianuarie/februarie/martie sunt luni de impact, lucrează, se fac cunoscuți știu exact ce vor să câștige. Un pic atenție la sănătate în aprilie/mai pentru că începe cu un jet puternic de energie anul și se consumă și au nevoie să puna la loc energie în baterii în luna mai.

Horoscop 2021 Leu, pe fiecare lună în parte

În iunie/iulie sunt din nou în formă, au viteză. Se pot confrunta cu autoritățile pentru că nu se mișcă aprobări, acte, autorizări așa cum ar vrea ei. Simt că pierd timp sau bat pasul pe loc și nu le place acest lucru. Vor avea o perioadă bună cu bani august/septembrie, proiecte fructuase, asocieri bune.

E cea mai bună perioadă din an pentru ei. octombrie/noiembrie aspecte juridice de rezolvat, dar și bine din punct de vedere social. E bine să se retragă noiembrie/decembrie ca să își încarce bateriile pentru că au fost foarte solicitați.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close