Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2021 Rac. Camelia Pătrășcanu, horoscop detaliat pentru zodia Rac

Horoscop 2021 Rac. Camelia Pătrășcanu, horoscop detaliat pentru zodia Rac

Horoscop 2021 Rac. Astrologul Camelia Pătrăşcanu a oferit la Antena 3 horoscopul pentru anul viitor pentru fiecare zodie în parte. Cei din zodia Rac stau foarte bine la capitolul financiar, apar rezultate materiale fără prea mult efort sau culeg roade din anii trecuți.

Horoscop 2021 Rac. Camelia Pătrășcanu, horoscop detaliat pentru zodia Rac
de Georgiana Adam    |    26 Dec 2020   •   10:30

Anul 2021 se anunță un an ciudat. Nu se anunță o pandemie, însă un an cu viraje, de transformare și de schimbare. 

Fiecare caută să se adapteze și să schimbe viziunea despre viață ca să își mai găsească un loc în acest puzzle. Schimbările sunt până în 2025. Avem un trend astral, nu atât de tensionat ca în 2020 sau 2021, dar pentru 7 ani din 2025 vom avea repere mai omogene.

Horoscop 2021 cu Camelia Pătrăşcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Cei mai tensionați ani vor fi 2020/2021. Lumea se schimbă din acest moment, în 2021 avem tot un an tensionat nu mai simțim presiunea autorităților. Nu ne liniștim la anul.

Horoscop 2021 Rac, cu Camelia Pătrăşcanu

Anul 2021 marchează câștiguri fără efort. Vorbim despre niște roade care pot veni în 2021 în funcție de ce au făcut în anii trecuți. Dacă s-au asociat cu cine trebuie, dacă au dirijat parteneriate corect, dacă au investit în ce trebuie, atunci pot culege în 2021 niște succese, rezultate materiale fără să depună eforturi. Le sunt recunoscute reușitele.

Ideea este să nu cheltuiască mai mult ca în alți ani, dar să culeagă mai mulți ca în alți ani. 2020 i-a făcut să plece de lângă persoane nepotrivite care îi duceau la îmbolnăvire sau care nu le răsplăteau eforturile. Așa că dacă au făcut asta, vor rămâne numai lângă oameni de succes, dacă nu au făcut atunci aceste roade vor fi înjumătățite.

Încep anul foarte bine, au niște tranzite grozave, prietenii sunt importanți sau plasa de relații. Din aprilie/mai/iunie stau foarte bine, sunt puși pe fapte mari, știu să ajungă la oamenii potriviți, au parte de bani sau învârt sume interesante pentru ei în iunie/iulie, dar trebuie să fie atenți să nu piardă nepotrivit.

Horoscop 2021 Rac, pe fiecare lună în parte

Li se fac niște propuneri de afaceri pe care trebuie să le cântărească bine. Sunt destul de hazardate. Nu le place să riște și n-au plasă de protecție. Pentru ei e mai important să gestioneze să palpeze lucrurile. Lucrurile hazardabile nu sunt potrivite pentru ei.

Acte multe în august/septembrie. Proiectele cu care rămân au nevoie de diligențe stufoase și trebuie să fie atenți la aspectele juridice, creativi, dar atenție. Foarte multe cunoștințe, intră în niște medii care îi ajută să își propage activitățile, medii sociale importante pentru ei. Pot exista dezbateri în familie în octombrie în ceea ce privește bunurile. Anul se încheie bine pentru ei din punct de vedere sentimental, au tonus foarte bun.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close