Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2021 Săgetător. Camelia Pătrășcanu, horoscop detaliat pentru zodia Săgetător

Horoscop 2021 Săgetător. Camelia Pătrășcanu, horoscop detaliat pentru zodia Săgetător

Horoscop 2021 Săgetător. Astrologul Camelia Pătrăşcanu a oferit la Antena 3 horoscopul pentru anul viitor pentru fiecare zodie în parte. Cei din zodia Săgetător este posibil să se mute din țară, apar oportunități noi în carieră.

Horoscop 2021 Săgetător. Camelia Pătrășcanu, horoscop detaliat pentru zodia Săgetător
de Georgiana Adam    |    26 Dec 2020   •   13:30

Anul 2021 se anunță un an ciudat. Nu se anunță o pandemie, însă un an cu viraje, de transformare și de schimbare. 

Fiecare caută să se adapteze și să schimbe viziunea despre viață ca să își mai găsească un loc în acest puzzle. Schimbările sunt până în 2025. Avem un trend astral, nu atât de tensionat ca în 2020 sau 2021, dar pentru 7 ani din 2025 vom avea repere mai omogene.

Horoscop 2021 cu Camelia Pătrăşcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Cei mai tensionați ani vor fi 2020/2021. Lumea se schimbă din acest moment, în 2021 avem tot un an tensionat nu mai simțim presiunea autorităților. Nu ne liniștim la anul.

Horoscop 2021 Săgetător, cu Camelia Pătrăşcanu

Un an foarte dinamic, cu multe întâlniri, idei, multe indecizii, un an agitat și frământat. Unii săgetători se gândesc să iasă din țară: să călătorească sau să se mute și asta pentru că în afară vor găsi resurse financiare, profesionale mai mari. Au această șansă/oportunitate. Serviciul lor fie că pleacă sau nu pleacă suportă niște schimbări.

Durează până în 2025 adaptările profesionale. În 2022 sunt schimbări majore de casă ceea ce înseamnă plecarea în alt oraș sau altă țară. Este un an al actelor, dar și al examenelor. Un an al proiectelor mari, agenți/actori mari, instituții, firme. E vorba de multă hârțogăraie. ianuarie/februarie sunt băgați în priză, începe anul cu multă muncă. Apoi în martie/aprilie foarte importante întâlnirile la care merg, sunt de destin.

Horoscop 2021 Săgetător pe fiecare lună în parte

Asocierile și parteneriatele pe care le fac sunt pe termen lung. În aprilie-iunie fac multe calcule financiare, ce riscă și ce trebuie să investească își tot calculează. E bine să se bazeze pe propriile idei. Munca lor trebuie modelată, schimbată. Foarte importantă pentru carieră perioada august/septembrie. E important să aibă rezultate, să se țină de treabă. Atingerea obiectivelor, neamânarea lor. Merg numai pe măsurat și au succes pentru că în octombrie sunt aplaudați la scenă deschisă, apreciați, se aude de ei, se vorbește de ei. E foarte bine! Ultimele două luni din an: odihnă. 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close