Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2021 Scorpion. Camelia Pătrășcanu, horoscop detaliat pentru zodia Scorpion

Horoscop 2021 Scorpion. Camelia Pătrășcanu, horoscop detaliat pentru zodia Scorpion

Horoscop 2021 Scorpion. Astrologul Camelia Pătrăşcanu a oferit la Antena 3 horoscopul pentru anul viitor pentru fiecare zodie în parte. Cei din zodia Scorpion au parte de discuții tensionate cu partenerul de viață, dar încheie anul bine. Ba mai mult, încep 2022 cu bani!

Horoscop 2021 Scorpion. Camelia Pătrășcanu, horoscop detaliat pentru zodia Scorpion
de Andreea Cigolea    |    26 Dec 2020   •   13:00

Anul 2021 se anunță un an ciudat. Nu se anunță o pandemie, însă un an cu viraje, de transformare și de schimbare. 

Fiecare caută să se adapteze și să schimbe viziunea despre viață ca să își mai găsească un loc în acest puzzle. Schimbările sunt până în 2025. Avem un trend astral, nu atât de tensionat ca în 2020 sau 2021, dar pentru 7 ani din 2025 vom avea repere mai omogene.

Horoscop 2021 cu Camelia Pătrăşcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Cei mai tensionați ani vor fi 2020/2021. Lumea se schimbă din acest moment, în 2021 avem tot un an tensionat nu mai simțim presiunea autorităților. Nu ne liniștim la anul.

Horoscop 2021 Scorpion, cu Camelia Pătrăşcanu

Scorpionii au un an care pune accent pe casă. Unii își pot schimba casa sau să își achiziționeze o casă și este un succes dar și o preocupare. Cheltuielile trebuie reduse. E importantă relația cu partenerul de viață pentru că partenerii au indispoziții, pentru că în zona relațiilor până în 2025 e o planetă cu nazuri. 2021 e un an un nazuri, încearcă să intre în voia familiei.

Și asta se întâmplă de la începutul anului: discuții cu partenerul. Și trebuie să cadă de comun acord, ce fac cu banii și cu casa, cum folosesc averea conjugală. Au niște aspecte grozave în martie/aprilie privind bunurile imobiliare, bunuri mari: casă, mașină, terenuri și fac niște jonglerii, au o administrare foarte creativă, elastică și pot produce bani sau fac în așa fel încât să nu piardă bani. Sunt extraordinar de abili.

Horoscop 2021 Scorpion pe fiecare lună în parte

Au o perioadă pentru tot ce înseamnă carieră, reușită și mari proiecte în iunie/iulie. E o perioadă tensionată pentru că au multe de făcut. Se agață de idei și își pun în cap pe toată lumea. Este o perioadă cu decizii importante. Să se consulte cu ceilalți dar să își asume deciziile luate, argumentat nu din capricii. În septembrie/octombrie atenționare de sănătate, să ia lucrurile mai ușor. Noiembrie/decembrie sunt în formă, vigoare, pot activa până în ultima clipă, cumva începutul de 2022 vine cu bani.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close